Σία Κοσιώνη: Μου είναι πολύ δύσκολο να περιγράψω το σοκ και την αποστροφή που μου προκάλεσε αυτό που συνέβη στο Big Brother

08:17 - 08/09/2020

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη βγαίνει μπροστά στην ενημέρωση και η δημοσιογράφος δεν διστάζει να εκφράσει άποψη, ακόμα και όταν αφορά το προϊόν του σταθμού, το Big Brother.

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σία Κοσιώνη: Μου είναι πολύ δύσκολο να περιγράψω το σοκ και την αποστροφή που μου προκάλεσε αυτό που συνέβη στο Big Brother

“Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να περιγράψω το σοκ και την αποστροφή που μου προκάλεσε το χυδαιότατο αυτό σχόλιο στο live streaming του Big Brother, δεν έπαιξε στην τηλεόρασή μας αυτό… Είναι περιττό να πω ότι μιλώντας σαν γυναίκα, αλλά και ως γυναίκα που μεγαλώνω ένα αγόρι ότι οι γυναίκες προφανώς και δεν είναι αντικείμενα και προφανώς δεν είναι έρμαια στις ορέξεις κανενός. Τέτοιου είδους αντιλήψεις προσβάλλουν και τις γυναίκες, αλλά και κάθε σκεπτόμενο άντρα. Όταν συμβαίνουν τέτοια περιστατικά πρέπει να τα βλέπεις κατάματα, ειδικά όταν είσαι ο ΣΚΑΙ”,  σχολίασε σχετικά με το άθλιο περιστατικό που συνέβη στο ριάλιτi. > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σία Κοσιώνη: Μου είναι πολύ δύσκολο να περιγράψω

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει