Θεσσαλονίκη – Συγκλονίζει μητέρα 3 παιδιών: «Με βίαζε ακόμη και μπροστά στα παιδιά μου! Με χτυπούσε…»
09:27 - 08/09/2020
Συγκλονίζει η ιστορία μίας 34χρονης από το Ιράκ, η οποία έπεσε θύμα διακινητή.
The post Θεσσαλονίκη – Συγκλονίζει μητέρα 3 παιδιών: «Με βίαζε ακόμη και μπροστά στα παιδιά μου! Με χτυπούσε…» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έζησε τον εφιάλτη στα χέρια του διακινητή της: «Με βίαζε ακόμη και μπροστά στα παιδιά μου»
Για περίπου έναν χρόνο κράτησε το προσωπικό δράμα που βιώνε μια 34χρονη πρόσφυγας, μητέρα τριών παιδιών, από το Ιράκ η οποία έπεσε θύμα διακινητή.
Διαβάστε το στο Ο εφιάλτης πρόσφυγα στα χέρια του διακινητή της: «Με βίαζε ακόμη και μπροστά στα παιδιά μου»
Για περίπου έναν χρόνο κράτησε το προσωπικό δράμα που βιώνε μια 34χρονη πρόσφυγας, μητέρα τριών παιδιών, από το Ιράκ η οποία έπεσε θύμα διακινητή.
Διαβάστε το στο tanea.grΦρίκη στη Θεσσαλονίκη: «Διακινητής με βίαζε ακόμη και μπροστά στα παιδιά μου»
Το δράμα της 34χρονης Ιρακινής και της οικογένειάς της αναβίωσε στην αίθουσα των Δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης - Κάθειρξη 40 ετών…
Διαβάστε το στο NewsBombΑπίστευτος εφιάλτης πρόσφυγα στα χέρια του διακινητή της: «Με βίαζε ακόμη και μπροστά στα παιδιά μου»
Το δράμα που βίωνε μία 34χρονη πρόσφυγας από το Ιράκ, μητέρα τριών παιδιών...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣυγκλονίζει μητέρα 3 παιδιών: «Με βίαζε ακόμη και μπροστά στα παιδιά μου!»
Ανατριχιαστική η κατάθεση του θύματος. Καταδικάστηκε ο κατηγορούμενος. Σχεδόν έναν χρόνο κράτησε το δράμα που βιώνε μια 34χρονη πρόσφυγας, μητέρα τριών παιδιών, από το Ιράκ η οποία έπεσε θύμα διακινητή. Όπως κατέθεσε η γυναίκα χθες το μεσημέρι στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, ο 35χρονος διακινητής τη βίαζε κατ’ εξακολούθηση, με αποτέλεσμα μάλιστα να μείνει έγκυος […]
Διαβάστε το στο irafina.grΦρίκη στη Θεσσαλονίκη: «Διακινητής με βίαζε ακόμη και μπροστά στα παιδιά μου»
Το δράμα της 34χρονης Ιρακινής και της οικογένειάς της αναβίωσε στην αίθουσα των Δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης – Κάθειρξη 40 ετών στον διακινητή-τέρας. Σύμφωνα με όσα μεταδίσει το voria.gr για περίπου έναν χρόνο κράτησε το προσωπικό δράμα που βιώνε μια 34χρονη πρόσφυγας, μητέρα τριών παιδιών, από το Ιράκ η οποία έπεσε θύμα διακινητή. Όπως κατέθεσε η […]
The post Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: «Διακινητής με βίαζε ακόμη και μπροστά στα παιδιά μου» appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr