Αποκαλυπτικός Σπανούλης: «Ήταν όλο λάθος - Ο προπονητής είχε χτίσει την ομάδα ήδη χωρίς εμένα»
12:50 - 08/09/2020
Αποκαλυπτικός Σπανούλης: «Ήταν όλο λάθος - Ο προπονητής είχε χτίσει την ομάδα ήδη χωρίς εμένα»
Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για το πέρασμά του από το ΝΒΑ τη σεζόν 2006-07, το γεγονός ότι τα πράγματα δεν ήταν όπως τα περίμενε στους Ρόκετς, ενώ άφησε ανοικτό και το ενδεχόμενο να ήταν διαφορετική η κατάσταση στους Σαν Αντόνιο Σπερς εάν και εφόσον αποφάσιζε να συνεχίσει στην ομάδα του Τέξας.
Μιλώντας στο podcast «Pick n Pod» στο pod.gr αρχηγός του Ολυμπιακού έκανε ένα flashback και θυμήθηκε το πέρασμά του από το καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη, το οποίο δεν ήταν αυτό που ήθελε και περίμενε.
08/09/2020
Διαβάστε περισσότερα για το Αποκαλυπτικός Σπανούλης: «Ή
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για το πέρασμά του από το ΝΒΑ τη σεζόν 2006-07, το γεγονός ότι τα πράγματα δεν ήταν όπως τα περίμενε στους Ρόκετς, ενώ άφησε ανοικτό και το ενδεχόμενο να ήταν διαφορετική η κατάσταση στους Σαν Αντόνιο Σπερς εάν και εφόσον αποφάσιζε να συνεχίσει στην ομάδα του Τέξας. ...
Διαβάστε το στο real.gr