Αντώνης Αλεξανδρίδης: «Ζητώ συγγνώμη από το γυναικείο φύλο, ντρέπομαι που εξέθεσα την οικογένειά μου»
17:42 - 08/09/2020
Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα καθώς στο livestreaming του Big Brother του ΣΚΑΪ, ακούστηκε να λέει μια […]
The post Αντώνης Αλεξανδρίδης: «Ζητώ συγγνώμη από το γυναικείο φύλο, ντρέπομαι που εξέθεσα την οικογένειά μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Big Brother: Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης ζητά συγγνώμη: «ντρέπομαι για όσα είπα...»
Big Brother: Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης με μακροσκελέστατη προσωπική του δήλωση, ζητά συγγνώμη δημοσίως από το γυναικείο φύλλο και την ελληνική…
Διαβάστε το στο NewsBombBig Brother – Αντώνης Αλεξανδρίδης: «Ζητώ συγγνώμη από το γυναικείο φύλο -Καλά έκανε και αηδίασε όλη η κοινωνία»
Τα δυο τελευταία 24ωρα τα βλέμματα όλων έχουν πέσει πάνω στον Αντώνη Αλεξανδρίδη, τον παίκτη του «Big Brother» ο οποίος εξαιτίας μιας φράσης του...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grBig Brother: «Ζητώ συγγνώμη από το γυναικείο φύλο-Σέβομαι και επικροτώ την αντίδραση του κόσμου»
Οι πρώτες δηλώσεις του Αντώνη Αλεξανδρίδη μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι για τη φράση του περί βιασμού
Διαβάστε το στο news.grΑντώνης Αλεξανδρίδης: “Ζητώ συγγνώμη από το γυναικείο φύλο – Έκανα ένα τραγικό αστείο”
Μετανιωμένος εμφανίζεται σε δηλώσεις του ο πρώην παίκτης του Big Brother Αντώνης Αλεξανδρίδης για τη χυδαία φράση περί βιασμού, η οποία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Επιπλέον, υποστηρίζει ότι ούτε ο ίδιος μπορεί να συγχωρήσει τον εαυτό του για αυτό που είπε. «Η οικογένειά μου εκτίθεται και ο ίδιος ντρέπομαι, γιατί χωρίς να το θέλω και χωρίς […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr