Τέλος το ριάλιτι Keeping Up With The Kardashians μετά από 14 χρόνια – Η ανακοίνωση της Κιμ

09:27 - 09/09/2020

Το ριάλιτι Keeping Up With The Kardashians, ολοκληρώνει τον κύκλο του μετά από 14 χρόνια ανακοίνωσε η Κιμ Καρντάσιαν σε ανάρτησή της στο instagram.  The post Τέλος το ριάλιτι Keeping Up With The Kardashians μετά από 14 χρόνια – Η ανακοίνωση της Κιμ appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τέλος το Keeping Up with the Kardashians μετά από 20 σεζόν – Η ανακοίνωση της οικογένειας Καρντάσιαν

Το τέλος μιας εποχής #KUWTK

Διαβάστε το στο mononews.gr

Τέλος το ριάλιτι των Kardashians! Οι αδερφές ανακοίνωσαν την αποχώρηση τους

Μετά από 20 σεζόν, το “Keeping Up With the Kardashians” θα τελειώσει με έναν τελευταίο κύκλο που θα προβληθεί στις αρχές του 2021. Η απόφαση για τερματισμό του διασημότερου ριάλιτι στον κόσμο λήφθηκε από την οικογένεια Kardashian-Jenner και ανακοινώθηκε την Τρίτη μέσα από αναρτήσεις στο Instagram. “Με βαριές καρδιές αποχαιρετούμε το “Keeping Up with the Kardashians”, δήλωσε η διάσημη οικογένεια σε κοινή δήλωση, υπογεγραμμένη από τους Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian West, Khloé Kardashian, Rob Kardashian, Kendall Jenner, Kylie Jenner και Scott Disick. “Μετά από 14 χρόνια, 20 σεζόν, εκατοντάδες επεισόδια και πολλές εκδηλώσεις, αποφασίσαμε ως οικογένεια να τερματίσουμε αυτό το πολ

Διαβάστε το στο spoilers

Τέλος για το ριάλιτι των Kardashians μετά από 14 χρόνια!

Μετά από 20 σεζόν σε 14 χρόνια, το Keeping Up with the Kardashians ρίχνει τίτλους τέλους όπως ανακοίνωσε η Κιμ Καρντάσιαν.

Διαβάστε το στο entertv.gr

Keeping Up With The Kardashians: Τίτλοι τέλους μετά από 14 χρόνια - Η ανάρτηση της Κιμ

Η Κιμ Καρντάσιαν ανακοίνωσε πως το reality show «Keeping Up With The Kardashians» δεν θα συνεχιστεί. Η ενδεχομένως πιο διάσημη οικογένεια επάνω στον πλανήτη, αυτή των Καρντάσιανς, ανακοίνωσε πως το «Keeping Up With The Kardashians» δεν θα συνεχιστεί. Ύστερα από 14 χρόνια ολόκληρα προβολής, μπαίνει τέλος στο reality show, είδηση που έχει προκαλέσει σοκ στους fans της εκπομπής. Η οικογένεια ανακοίνωσε πως η επόμενη σεζόν, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2021, θα είναι η και τελευταία του reality show,  που ξεκίνησε το 2007. «Δίχως το ‘’Keeping Up With the Kardashians’’ δεν θα βρισκόμουν εδώ που είμαι σήμερα. Είμαι απίστευτα ευγνώμων σε όσους παρακολούθησαν και υποστήριξαν εμένα και την

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας