ΚΙΝ.ΑΛΛ.: «Να παραιτηθούν οι υπεύθυνοι για τα γεγονότα στη Μόρια»

12:45 - 09/09/2020

Πυρά κατά των υπουργών Μετανάστευσης και Προστασίας του Πολίτη εξαπολύει το Κίνημα Αλλαγής για τα γεγονότα στη Μόρια. «Η κυβέρνηση έχασε τον έλεγχο των ''δομών''. Αδιαφόρησε για την αποσυμφόρηση. Διατήρησε τις συνθήκες ''ζούγκλας''. Έκρυψε το διογκούμενο πρόβλημα πίσω από επικοινωνιακά πυροτεχνήματα του αρμόδιου Υπουργείου» σχολιάζει το ΚΙΝ.ΑΛΛ λίγες ώρες μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης.

Διαβάστε Περισσότερα στο efsyn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εκφράζω τη λύπη μου για τα χθεσινά γεγονότα στη Μόρια

«Εκφράζω τη λύπη μου για τα χθεσινά γεγονότα στη Μόρια. Αναγνωρίζω τις δύσκολες συνθήκες. Τίποτα ωστόσο δεν μπορεί να γίνεται άλλοθι για βίαιες αντιδράσεις σε υγειονομικούς ελέγχους. Και, πολύ περισσότερο, για τέτοιας έκτασης ταραχές. Η κατάσταση στη Μόρια δεν μπορεί να συνεχιστεί γιατί αποτελεί ταυτόχρονα ζήτημα δημόσιας υγείας, ανθρωπισμού αλλά και εθνικής ασφάλειας. Όλο το νησί κηρύσσεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Που σημαίνει πως όλοι οι εθνικοί πόροι και όλες οι εθνικές δυνάμεις θα το συνδράμουν. Το άρθρο Εκφράζω τη λύπη μου για τα χθεσινά γεγονότα στη Μόρια εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ efsyn.gr

Η στασιμότητα της απασχόλησης κρατά «παγωμένες» τις τριετίες

Υψηλές αμοιβές για τις γενικές διευθύντριες στα μουσεία ΝΠΔΔ

«Εργαλειοποίησαν το ΑΠΘ για προσωπικές και αλλότριες επιδιώξεις»

Ευρωπαϊκό ημερήσιο ρεκόρ κρουσμάτων στη Γαλλία με 271.000 μολύνσεις

Aνεμβολίαστο ΕΚΑΒ

Δεμένα στα λιμάνια κρατούν οι άνεμοι τα πλοία