Κώστας Μπακογιάννης: «Ξεκινά μια δύσκολη σχολική χρονιά» (φωτό)
12:57 - 09/09/2020
Όλα τα μέτρα που απαιτούνται λαμβάνει ο δήμος Αθηναίων, ώστε τη Δευτέρα (14 του μήνα) που θα ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά και οι 380 σχολικές μονάδες του να είναι καθαρές, ασφαλείς υγειονομικά και έτοιμες να υποδεχτούν τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό.
Μάλιστα ο δήμαρχος έκανε και μία ανάρτηση στο Facebook για το άνοιγμα των σχολείων σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Ξεκινά μια δύσκολη σχολική χρονιά και ήδη γράψαμε το πρώτο τεστ. Της υγιεινής και της ασφάλειας».
«Ολόκληρος ο μηχανισμός του Δήμου μας, έχει ρίξει το επιχειρησιακό του βάρος στους χώρους οι οποίοι, την Δευτέρα, θα υποδεχθούν μαθητές και εκπαιδευτικούς. Είναι μία δύσκολη σχολική χρονιά αλλά είμαστε εδώ και είμαστε έτοιμοι να
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr