Ξεσπά ο Αντώνης Κανάκης: Όλοι στον ΣΚΑΙ είναι «σοκαρισμένοι και ντροπιασμένοι από την αθλιότητα που έλαβε χώρα» αλλά κανείς δεν παραιτείται από την πολλή ντροπή

11:00 - 10/09/2020

Κόλαφος ο παρουσιαστής σε κείμενο του για το κανάλι του Φαλήρου και το Big Brother

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξεσπά ο Αντώνης Κανάκης: Όλοι στον ΣΚΑΙ είναι σοκαρισμένοι και ντροπιασμένοι από την αθλιότητα που έλαβε χώρα αλλά κανείς δεν παραιτείται από την πολλή ντροπή

Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο facebook  ξέσπασε ο  Αντώνης Κανάκη για το Big Brother λέγοντας πως επέλεξαν πολύ προσεκτικά τους συγκεκριμένους «παίκτες» για έναν και μοναδικό λόγο, να δημιουργήσουν ντόρο και πως φταίει ο διευθυντής του εκάστοτε καναλιού, του εκάστοτε προγράμματος και βέβαια όσοι το παρακολουθούν. H ανάρτηση του παρουσιαστή “Σχεδόν τα πάντα στην τηλεόραση μπορούν να γίνουν με μια βασική έστω αξιοπρέπεια και με ένα βασικό έστω αίσθημα ευθύνης απέναντι στον τηλεθεατή, στους νέους υπό διαμόρφωση πολίτες και στην κοινωνία. Ακόμα και το Big Brother. Έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με τις διαθέσεις και το αίσθημα ευθύνης της παραγωγής και του εκάστοτε καναλιού. Κανένας «

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει