Ο Δήμος Εορδαίας συμμετέχει για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας – «Σχεδιάζουμε ένα δήμο πιο φιλικό προς τους γονείς, τα άτομα με αναπηρία και τους ποδηλάτες»

14:40 - 10/09/2020

16-22 Σεπτεμβρίου με εκδηλώσεις που θα γίνουν με περιορισμένη παρουσία κόσμου λόγω Covid Ο Δήμος Εορδαίας θα συμμετάσχει εφέτος για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, που θα γίνουν εφέτος από τις 16 μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου. Οι δράσεις στηρίζονται από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Λόγω του κορωνοϊού, η φετινή ... The post Ο Δήμος Εορδαίας συμμετέχει για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας – «Σχεδιάζουμε ένα δήμο πιο φιλικό προς τους γονείς, τα άτομα με αναπηρία και τους ποδηλάτες» appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

Κάλαντα από τη χορωδία εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης  στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και την κεντρική πλατεία

“ΕΛΠΙΔΑ” – Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Η τοπική κοινωνία και η θεσμική στάση της Αντιπολίτευσης απέτρεψαν την καταστροφή των Καμβουνίων !

Το “κοινωνικό της πρόσωπο” δείχνει και εφέτος η ΕΣΕΠΗΜΒΕ!

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2025 έχει ξεκινήσει – Η Αξιόπιστη Λύση είναι ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε το “Εργαστήρι της Αγάπης” στον Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες)