Πιτζάμα party, Διλήμματα, Διαζύγια και Αποκλειστικότητες με διάθεση… «ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ»

19:33 - 10/09/2020

Η Κατερίνα Καινούργιου γεμάτη θετική ενέργεια έρχεται με την ομάδα του «ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ» απο την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στις 9:50 κάνοντας πρεμιέρα που αναμένεται να είναι προπομπός ενός πλούσιου, απολαυστικού πρωϊνου για μια ακόμη σεζόν!

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πιτζάμα party, Διλήμματα, Διαζύγια και Αποκλειστικότητες με διάθεση… ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ

Γράφει ο Γιώργος Κουτσουρλής Η Κατερίνα Καινούργιου αυτή τη Δευτέρα,  θα μας πει την πρώτη καλημέρα!  Παρέα της, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ο Νίκος Γεωργιάδης, αλλά και μια ξεχωριστή ομάδα δημοσιογράφων με επικεφαλής τον Γιάννη Πουλόπουλο. Η αγαπημένη πρωινή παρέα θα μας κρατά συντροφιά με χιούμορ, αποκαλύψεις, αποκλειστικότητες, καλεσμένους τους πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής και καλλιτεχνικής επικαιρότητας, μαγειρική με γνωστούς chef, τον Στέλιο Παρλιάρο να παρουσιάζει τις πιο λαχταριστές γλυκές του αλχημείες, αλλά και ενότητες που θα γίνουν “talk of the town”! ·  Τα «Διλήμματα» επιστρέφουν, κάνοντας εικόνα τις ιστορίες που μοιράζονται οι τηλεθεατές. Το κοινό μέσω applicat

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει