Γιατράς: «Κρίθηκε σε ένα σουτ, περήφανος για την ομάδα»

22:23 - 09/10/2019

Ο Μάκης Γιατράς υποστήριξε πως ο Προμηθέας Πάτρας μπήκε φοβισμένος στο παιχνίδι με τη Μονακό και δήλωσε περήφανος για την εικόνα της ομάδας του. «Συγχαρητήρια στη Μονακό κέρδισε δίκαια. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Μπήκαμε φοβισμένα στο παιχνίδι και κυνηγάγαμε μεγάλη διαφορά. Προσπαθήσαμε να πάρουμε το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος. Το παιχνίδι κρίθηκε σε μια βολή, ένα σουτ. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Ήταν ένα πολύ σκληρό και υψηλού επιπέδου παιχνίδι. Η Μονακό είναι ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκα», δήλωσε αρχικά ο προπονητής των Πατρινών. Για το αν ο Προμηθέας Πάτρας ανεβαίνει επίπεδο: «Βλέπετε τις ομάδες της διοργάνωσης. Υπάρχει υψηλό επίπεδο. Ο Προμηθέας θέλει να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Σίγουρα

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιατράς: «Υψηλό επίπεδο το Eurocup, περήφανος για την ομάδα μου»

Ο προπονητής του Προμηθέα αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες που στοίχισαν κόντρα στη Μονακό. 

Διαβάστε το στο

Γιατράς: «Υπερήφανος για την ομάδα μου»

Ο τεχνικός του Προμηθέα Πατρών, Μάκης Γιατράς, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα από τη Μονακό, ότι οι Αχαιοί μπήκαν φοβισμένοι στο παιχνίδι, στάθηκε στην προσπάθεια ανατροπής στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ δήλωσε υπερήφανος για την ομάδα του.  «Συγχαρητήρια στη Μονακό κέρδισε δίκαια. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια», είπε αρχικά ο Γιατράς και πρόσθεσε: «Μπήκαμε φοβισμένα στο […]

Διαβάστε το στο politik.gr

Γιατράς: «Υπερήφανος για την ομάδα μου»

Ο τεχνικός του Προμηθέα Πατρών, Μάκης Γιατράς, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα από τη Μονακό, ότι οι Αχαιοί μπήκαν φοβισμένοι στο παιχνίδι, στάθηκε στην προσπάθεια ανατροπής στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ δήλωσε υπερήφανος για την ομάδα του. The post Γιατράς: «Υπερήφανος για την ομάδα μου» appeared first on analitis.gr.

Διαβάστε το στο analitis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)