«The Booth»: Δείτε πως ανακοίνωσαν τις αλλαγές που θα γίνουν από Δευτέρα τα κορίτσια της εκπομπής

17:32 - 11/09/2020

Από Δευτέρα τα πράγματα αλλάζουν

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

The Booth: Δείτε πως ανακοίνωσαν τις αλλαγές που θα γίνουν από Δευτέρα τα κορίτσια της ζωντανή εκπομπής

Το «The Booth» ανανεώνεται & επιστρέφει δυναμικά τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου Έγινε Talk Of The Town. Έφτασε νο1 trend στο twitter To #TheBooth ήρθε για να μείνει! Τέσσερα αγαπημένα, δυναμικά και ετοιμόλογα κορίτσια όχι απλά χωράνε σε ένα «τηλεφωνικό θάλαμο», αλλά βάζουν στην κουβέντα και όλους εμάς, ανοίγοντας συζήτηση για όλα τα πιο προσωπικά θέματα που συζητούν οι φίλοι μεταξύ τους. Η Σοφία Μουτίδου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Σοφία Κουρτίδου και η Κρυσταλλία Ρήγα μας έκαναν την καλύτερη μεσημεριανή παρέα όλο το καλοκαίρι και γίνονται η ζωντανή απόδειξη πως κάποιες καλοκαιρινές αγάπες κρατάνε! Από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, ανανεώνουν το ραντεβού μας στις 15:00 και επιστρέφουν με την πιο

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει