Εφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Τζένη Μιχαηλίδου

01:01 - 12/09/2020

Η Τζένη Μιχαηλίδου σύμφωνα με πληροφορίες, γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και από τα σχολικά της χρόνια οργάνωνε, σκηνοθετούσε και έπαιζε σε θεατρικές παραστάσεις. Το άρθρο Εφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Τζένη Μιχαηλίδου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέθανε η ηθοποιός Τζένη Μιχαηλίδου

Η ηθοποιός Τζένη Μιχαηλίδου “έφυγε” από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και η είδηση […] The post Πέθανε η ηθοποιός Τζένη Μιχαηλίδου appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

ΕΛΛAΔΑ  Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, και όχι μόνο, σκόρπισε η είδηση του θανάτου της Τζένης Μιχαηλίδου. Η ηθοποιός έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή η συνάδελφος και φίλη της Άννα Γιαγκιώζη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. «Αυτή είναι η Τζένη μου! Η ΤΖΕΝΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ! Έφυγε σήμερα, καρκίνος, από τον Οκτώβρη, ούτε χρόνο… Δεν μπόρεσα να τη χαιρετήσω κι αυτό μου κοστίζει πολύ… Αλλά θέλω να το ξέρετε πως έφυγε μια από τις μεγαλύτερες ηθοποιούς της Ελλάδος!! Και ένας υπέροχος άνθρωπος που μου στάθηκε σαν μάνα όσα χρόνια ήμουν εκεί! Καλό ταξίδι για όπου και αν πίστευες πως θα πήγαινες… Στο πουθενά, στα τάρταρα, εκεί κάπου… Θα σε αγαπώ και θα σ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Πέθανε μετά από μάχη με τον καρκίνο η ηθοποιός Τζένη Μιχαηλίδου. Είχε πολλές συμμετοχές στο θέατρο. Η ανάρτηση της φίλης και συναδέλφου της, Άννας Γιαγκιώζη.

Διαβάστε το στο eleftheriaonline.gr

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Τζένη Μιχαηλίδου

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Τζένη Μιχαηλίδου την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου Συγκεκριμένα, η είδηση του θανάτου της, έγινε γνωστή στα social media. Μάλιστα, η Άννα Γιαγκώζη έγραψε στο Facebook το εξής: «Αυτή είναι η Τζένη μου! Η ΤΖΕΝΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ! Έφυγε σήμερα, καρκίνος, από τον Οκτώβρη, ούτε χρόνο ... Δεν μπόρεσα να τη χαιρετήσω και αυτό μου κοστίζει πολύ... Αλλά θέλω να το ξέρετε πως έφυγε μια από τις μεγαλύτερες ηθοποιούς της Ελλάδος!! Και ένας υπέροχος άνθρωπος που μου στάθηκε σαν μάνα όσα χρόνια ήμουνα εκεί! Καλό ταξίδι για όπου και αν πίστευες πως θα πήγαινες... Στο πουθενά, στα τάρταρα, […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Τζένη Μιχαηλίδου

Μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekklisiaonline.gr

Στέψη Βασιλιά Καρόλου Γ’: Ο Όρκος στην Εκκλησία και οι Ορθόδοξοι Ύμνοι (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΥΡΩΝΑΣ ΤΩΡΑ: Εκκλησία και λαός υποδέχτηκαν την ευωδιαστή Τιμία Κάρα του Οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ της Κυριακής του Παραλύτου

Τελέστηκε το Σαρανταημερο Μνημόσυνο του Γέροντος Εφραιμ Δικαιου

ΛΑΡΙΣΑ: Παράκληση στον Άγιο Νικηφόρο τον λεπρό στις 17 ΜαΪου – Εσπερινό κήρυγμα

Εορτολόγιο Κυριακή 7 Μαΐου 2023