Άδωνις Γεωργιάδης σε Αντύπα Καρίπογλου: Ψυχραιμία γιατί θα εξελιχθείς σε Ευάγγελο Αντώναρο
12:09 - 12/09/2020
Με ένα μακροσκελές μήνυμά του στα social media και ειδικότερα στο Facebook, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης «τα βάζει» με τον δικηγόρο από τη Δράμα, Αντύπα Καρίπογλου πρώην πρόεδρο της Δράσης, που συνηθίζει να σχολιάζει τα κοινά μέσω των social media.
The post Άδωνις Γεωργιάδης σε Αντύπα Καρίπογλου: Ψυχραιμία γιατί θα εξελιχθείς σε Ευάγγελο Αντώναρο appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γεωργιάδης σε Καρίπογλου: Ψυχραιμία γιατί θα εξελιχθείς σε Ευάγγελο Αντώναρο
Πολιτική
Με ένα μακροσκελές μήνυμα στο Facebook, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, «τα βάζει» με τον δικηγόρο, Αντύπα Καρίπογλου πρώην πρόεδρο της «Δράσης», και τον συμβουλεύει: «Είναι σίγουρα καλύτερο να είσαι ο Αντύπας Καρίπογλου από το να εξελιχθείς σε Ευάγγελο Αντώναρο…οπότε ψυχραιμία».
Αναλυτικά η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:
«Για τον κ. Αντύπα Καρίπογλου πρώην Προέδρου της Δράσης, δικηγόρου Δράμας.
Τον κ. Καρίπογλου δεν τον γνωρίζω προσωπικά, ίσως τον έχω δει μία φορά αλλά δεν είμαι βέβαιος. Παρά ταύτα αρκετές φορές έχω διαβάσει άρθρα ή αναρτήσεις του για σειρά θεμάτων. Τον θεωρούσα και τον θεωρώ, ως έναν ενδιαφέροντα άνθρωπο με προφανείς αρετές αλλά και ελαττώματα, όπως όλοι μας
Διαβάστε το στο topontiki.gr