Άδωνις Γεωργιάδης σε Αντύπα Καρίπογλου: Ψυχραιμία γιατί θα εξελιχθείς σε Ευάγγελο Αντώναρο

12:09 - 12/09/2020

Με ένα μακροσκελές μήνυμά του στα social media και ειδικότερα στο Facebook, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης «τα βάζει» με τον δικηγόρο από τη Δράμα, Αντύπα Καρίπογλου πρώην πρόεδρο της Δράσης, που συνηθίζει να σχολιάζει τα κοινά μέσω των social media. The post Άδωνις Γεωργιάδης σε Αντύπα Καρίπογλου: Ψυχραιμία γιατί θα εξελιχθείς σε Ευάγγελο Αντώναρο appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γεωργιάδης σε Καρίπογλου: Ψυχραιμία γιατί θα εξελιχθείς σε Ευάγγελο Αντώναρο

Πολιτική  Με ένα μακροσκελές μήνυμα στο Facebook, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, «τα βάζει» με τον δικηγόρο, Αντύπα Καρίπογλου πρώην πρόεδρο της «Δράσης», και τον συμβουλεύει: «Είναι σίγουρα καλύτερο να είσαι ο Αντύπας Καρίπογλου από το να εξελιχθείς σε Ευάγγελο Αντώναρο…οπότε ψυχραιμία». Αναλυτικά η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη: «Για τον κ. Αντύπα Καρίπογλου πρώην Προέδρου της Δράσης, δικηγόρου Δράμας. Τον κ. Καρίπογλου δεν τον γνωρίζω προσωπικά, ίσως τον έχω δει μία φορά αλλά δεν είμαι βέβαιος. Παρά ταύτα αρκετές φορές έχω διαβάσει άρθρα ή αναρτήσεις του για σειρά θεμάτων. Τον θεωρούσα και τον θεωρώ, ως έναν ενδιαφέροντα άνθρωπο με προφανείς αρετές αλλά και ελαττώματα, όπως όλοι μας

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας