Γκλέτσος: Είμαι κλινικά αριστερός, εμπνέομαι από τον Τσίπρα και συμπαθώ τον Καραμανλή

12:48 - 13/09/2020

Την… περίεργη πολιτική του ιδεολογία και την προτίμησή του σε πρώην πρωθυπουργούς εκφράζει μεταξύ άλλων ο Απόστολος Γκλέτσος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Εspresso» και την Βίβιαν Μπενέκου. The post Γκλέτσος: Είμαι κλινικά αριστερός, εμπνέομαι από τον Τσίπρα και συμπαθώ τον Καραμανλή appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απ. Γκλέτσος: «Είμαι κλινικά αριστερός» - Ποιός ηγέτης τον εμπνέει και ποιον συμπαθεί

«Κλινικά αριστερός» δηλώνει σε συνέντευξή του Απόστολος Γκλέτσος, αποκαλύπτοντας παράλληλα ποιον ηγέτη προτιμάει...

Διαβάστε το στο Zougla

Γκλέτσος: «Είμαι κλινικά αριστερός, εμπνέομαι από τον Τσίπρα και συμπαθώ τον Καραμανλή»

Την προτίμησή του σε πρώην πρωθυπουργούς εξέφρασε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Γκλέτσος σε συνέντευξή του.

Διαβάστε το στο

Γκλέτσος: «Είμαι “κλινικά αριστερός”, εμπνέομαι από τον Αλέξη Τσίπρα και συμπαθώ τον Κώστα Καραμανλή»

Την… περίεργη πολιτική του ιδεολογία και την προτίμησή του σε πρώην πρωθυπουργούς εκφράζει μεταξύ άλλων ο Απόστολος Γκλέτσος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Εspresso» και την Βίβιαν Μπενέκου. «Είμαι “κλινικά αριστερός”, εμπνέομαι από τον Αλέξη Τσίπρα και συμπαθώ τον Κώστα Καραμανλή», αναφέρει, μεταξύ άλλων, το μέλος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της αντιπολίτευσης […] The post Γκλέτσος: «Είμαι “κλινικά αριστερός”, εμπνέομαι από τον Αλέξη Τσίπρα και συμπαθώ τον Κώστα Καραμανλή» appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Γκλέτσος: «Είμαι κλινικά αριστερός, εμπνέομαι από τον Τσίπρα και συμπαθώ τον Καραμανλή»

Lamianow.gr Γκλέτσος: «Είμαι κλινικά αριστερός, εμπνέομαι από τον Τσίπρα και συμπαθώ τον Καραμανλή» Ο Απόστολος Γκλέτσος έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Εspresso» και μεταξύ άλλων ανέφερε πως «Είμαι “κλινικά αριστερός”, εμπνέομαι από τον Αλέξη Τσίπρα και συμπαθώ τον Κώστα Καραμανλή». Σύμφωνα με όσα είπε, θεωρεί ότι η συμμετοχή του στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία αποτελεί πεδίο δόξης λαμπρό για τα σχέδιά του. Παράλληλα αναφέρθηκε και στον […] Γκλέτσος: «Είμαι κλινικά αριστερός, εμπνέομαι από τον Τσίπρα και συμπαθώ τον Καραμανλή» Νewsroom

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Γκλέτσος: Είμαι κλινικά αριστερός, εμπνέομαι από τον Τσίπρα και συμπαθώ τον Καραμανλή

Την… περίεργη πολιτική του ιδεολογία και την προτίμησή του σε πρώην πρωθυπουργούς εκφράζει μεταξύ άλλων ο Απόστολος Γκλέτσος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Εspresso» και την Βίβιαν Μπενέκου. «Είμαι “κλινικά αριστερός”, εμπνέομαι από τον Αλέξη Τσίπρα και συμπαθώ τον Κώστα Καραμανλή», αναφέρει, μεταξύ άλλων, το μέλος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της αντιπολίτευσης […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας