Μάσκες – σχολεία: Μητέρα μαλώνει το παιδί της για να μη βάλει μάσκα

10:24 - 14/09/2020

Τα σχολεία άνοιξαν για πρώτη φορά για τη φετινή… διαφορετική σχολική χρονιά και τα παρατράγουδα δεν έλειψαν λόγω της χρήσης της μάσκας. The post Μάσκες – σχολεία: Μητέρα μαλώνει το παιδί της για να μη βάλει μάσκα appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Αυτό το μπ@@@@λο δεν το θέλω» - Μητέρα λέει στο γιο της να μη φορέσει μάσκα (vid)

Απίστευτο περιστατικό έξω από σχολείο της Θεσσαλονίκης

Διαβάστε το στο NewsBomb

ΑΓΙΑΣΜΟΣ – Ζάκυνθος: Μητέρα καταγγέλλει ότι το παιδί της λιποθύμησε λόγω μάσκας

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΕΙΑ: Όπως υποστηρίζει η μητέρα η κόρη της, η οποία πηγαίνει στην πρώτη τάξη του δημοτικού, λιποθύμησε όταν βγήκε για τον αγιασμό στο προαύλιο του σχολείου στη Ζάκυνθο. “Έτυχε και ήμουν απ’ έξω και με φώναξε κάποιος άλλος γονιός”, υπογραμμίζει η μητέρα της και προσθέτει: “Πήγα και είδα το παιδί, το οποίο συνέχιζε να […]

Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.gr

Θεσσαλονίκη: Μητέρα μαλώνει τον γιο της επειδή ήθελε να φορέσει μάσκα στο σχολείο (Βίντεο)

Συμφωνα με το βίντεο που ανέβασε το GrTimes.gr, μία μητέρα εξω από σχολείο της Θεσσαλονίκης έβαλε τις φωνές στον γιο της επειδή ήθελε να φορέσει μάσκα. Η μητέρα μαλιστα αρπάζει τη μάσκα και την πετάει και ο μαθητής τη μαζεύει από κάτω.   Θεσσαλονίκη: Μητέρα μαλώνει τον γιο της επειδή ήθελε να φορέσει μάσκα στο σχολείο (Βίντεο) - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας