Θεσσαλονίκη: Μάνα κατσάδιασε τον γιο της γιατί ήθελε να φορέσει μάσκα στο σχολείο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεσσαλονίκη: Μάλωσε τον γιο της έξω από το σχολείο γιατί ήθελε να βάλει μάσκα!

«Εγώ αυτό το μ@@@@@@ο δεν το θέλω!», είπε η μητέρα και πέταξε την μάσκα στο έδαφος!

Διαβάστε το στο NewsBomb

«Αυτό το μ@@@@@@@ο δεν το θέλω!»: Μάνα τσακώθηκε με τον γιο της επειδή ήθελε να φορέσει μάσκα στο σχολείο! [βίντεο]

Μαθητής στο 1ο ΓΕΛ Κορδελιού, αποφάσισε να βάλει μάσκα για να πάει στο σχολείο και η μητέρα του τον μάλωσε! H μητέρα φώναζε στον γιο της υποστηρίζοντας πως θα δημιουργηθούν προβλήματα στην υγεία του και του ζήτησε να πετάξει τη μάσκα. Μάλιστα μπήκε και στο σχολείο για να ζητήσει εξηγήσεις από τον διευθυντή! «Εγώ... The post «Αυτό το μ@@@@@@@ο δεν το θέλω!»: Μάνα τσακώθηκε με τον γιο της επειδή ήθελε να φορέσει μάσκα στο σχολείο! [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Χανιά: Ξυλοδαρμός καθηγητή από γονέα γιατί ζήτησε να φορέσει μάσκα στο παιδί του [video]

Ξυλοδαρμό καθηγητή από γονέα μαθητή σε γυμνάσιο πρώην περιαστικού δήμου των Χανίων,

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

"Ψεκασμένος" εκπαιδευτικός στην Άρτα: Αρνήθηκε να βάλει μάσκα στο σχολείο

Για το περιστατικό με τον εκπαιδευτικό που δεν θέλει να φορέσει μάσκα, ενημερώθηκε Εισαγγελέας

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Σχολεία – Μητέρα στον γιο της που ήθελε να φορέσει μάσκα: «Εγώ αυτό το μπ@@@λο δεν το θέλω» (vid)

Μητέρα κατσάδιασε τον γιο της για την απόφαση του να... Το άρθρο Σχολεία – Μητέρα στον γιο της που ήθελε να φορέσει μάσκα: «Εγώ αυτό το μπ@@@λο δεν το θέλω» (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Τι λέει η ΓΓ Δημόσιας Υγείας για το ζήτημα που προέκυψε με τις μάσκες στο σχολείο

Ανακοίνωση σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει για μάσκες που διανεμήθηκαν σε κάποιες σχολικές μονάδες της επικράτειας, εξέδωσε απόψε η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας στην οποία επισημαίνει: «Στο πλαίσιο…

Διαβάστε το στο politik.gr

Τι λέει η ΓΓ Δημόσιας Υγείας για το ζήτημα που προέκυψε με τις μάσκες στο σχολείο

Ανακοίνωση σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει για μάσκες που διανεμήθηκαν σε κάποιες σχολικές μονάδες της επικράτειας, εξέδωσε απόψε η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας στην οποία επισημαίνει: «Στο πλαίσιο της διαδικασίας επανέναρξης της σχολικής χρονιάς και της ασφαλούς ένταξης των μαθητών στη σχολική κοινότητα, οι αρμόδιες Επιτροπές που δίνουν καθημερινά την επιστημονική στήριξη για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, μεταξύ άλλων, συνέστησαν τις διαστάσεις για τις μάσκες των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Διαβάστε το στο analitis.gr

Θεσσαλονίκη: Μάλωσε τον γιο της επειδή ήθελε να φορέσει μάσκα στο σχολείο

Τα σχολεία άνοιξαν αλλά τα ευτράπελα με τη χρήση της μάσκας ήταν πολλά. Γονείς αρνήθηκαν τα παιδιά τους να τη φορέσουν και έμειναν εκτός τάξης. Τα σχολεία άνοιξαν σήμερα με υποχρεωτική χρήση μάσκας ωστόσο δεν ήταν λίγοι εκείνοι και ιδίως οι γονείς που ως αρνητές της μάσκας και υποστηρικτές των fake news δημιούργησαν προβλήματα και δεν άφησαν τα παιδιά τους να φορέσουν μάσκα με αποτέλεσμα να μην τους επιτραπεί η είσοδος στο σχολείο. Χαρακτηριστικά είναι δύο παραδείγματα στη Θεσσαλονίκη όπου μαθήτρια πήρε απουσία ενώ σε βίντεο που δημοσιεύει το GrTimes μητέρα κατσαδιάζει το γιό της που θέλει να φορέσει μάσκα και την πετάει στο δρόμο. Όπως είπε η μαθήτρια στη μητέρα της βγαίνοντας από το σχολείο,

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Θεσσαλονίκη: Μητέρα στον γιο της που ήθελε να φορέσει μάσκα στο σχολείο – «Εγώ αυτό το μπου… δεν το θέλω» (vid)

Απίστευτο κι όμως ελληνικό. Μητέρα κατσάδιασε τον γιο της για την απόφαση του να φορέσει μάσκα προκειμένου να πάει στο σχολείο. Τις πόρτες τους άνοιξαν την Δευτέρα (14/9) τα σχολεία για την νέα σχολική χρονιά, χωρίς ωστόσο να λείψουν τα παρατράγουδα. Ένα τέτοιο καταγράφηκε στην Θεσσαλονίκη, όπου μια μητέρα τα έχωσε στον γιο της, για […]

Διαβάστε το στο thessports.gr

Θεσσαλονίκη: Μάνα κατσάδιασε τον γιο της επειδή ήθελε να φορέσει μάσκα στο σχολείο

Θεσσαλονίκη: Μάνα κατσάδιασε τον γιο της επειδή ήθελε να φορέσει μάσκα στο σχολείο Έγινε και αυτό! Μαθητής στο 1ο ΓΕΛ Κορδελιού, αποφάσισε να βάλει μάσκα για να πάει στο σχολείο και η μητέρα του τον μάλωσε! Η μητέρα, υποστήριζε ότι με τη μάσκα θα δημιουργηθούν προβλήματα στην υγεία του και του ζήτησε να την πετάξει, ενώ αμέσως μετά μπήκε […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-daily.gr

Σαν σήμερα: Το όνομα που είναι ο φόβος και ο τρόμος των ναυτικών

Φοβάσαι να γυρίσεις μόνη σπίτι; Η εφαρμογή που σου δείχνει τον πιο ασφαλή δρόμο

Τι είναι το swipe fatigue που κάνει το dating να μην έχει πια ενδιαφέρον;

Signature scent: πώς να βρεις το άρωμα που ταιριάζει άψογα στο δέρμα σου

Ζώδια Εβδομάδας: Συναίσθημα, ξεκαθαρίσματα και απρόσμενες ανατροπές λίγο πριν την αλλαγή χρονιάς

Τα ζώδια σήμερα 22/12: Σήμερα κάτι ξεκαθαρίζει