Συγκλονίζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Με έσωσε ο γιος μου
17:11 - 14/09/2020
Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Μάλιστα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και στον γιο του, ο οποίος τον έσωσε χάρη στην άμεση αντίδραση του. «Έφυγα» και ξαναγύρισα. Εϊχα υπερβολική στεναχώρια, έπαθα μια ίωση, έπαθα πνευμονικό οίδημα, έχασα την αναπνοή μου, πνίγηκα, έκλεισα… Με έσωσε ο γιος μου. Αν οι γιατροί δεν με περίμεναν όλοι απέξω να με διασωληνώσουν δεν θα προλάβαινα. Αν δεν ήταν ο γιος μου… Εγώ θυμάμαι να αποχαιρετώ τον μάταιο ετούτο κόσμο με ένα παράπονο ότι είναι μικρή η ζωή», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Πηγή: TVNEA.COM
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Συγκλονίζει ο Ανδρέας Μικρούτσ
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανδρέας Μικρούτσικος: Έφυγα από τη ζωή και ξαναγύρισα – Με έσωσε ο γιος μου! (βίντεο)
«Έπαθα πνευμονικό οίδημα, έχασα την αναπνοή μου. Με έσωσε ο γιος μου» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο «Ευτυχείτε» Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου για την επιστροφή του στην τηλεόραση με το Big Brother, για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, για τον γιο του Στέργιο αλλά και για τον χαμό […]
Διαβάστε το στο irafina.gr