Κορονοϊός: Ασθενής το έσκασε από το Φλέμινγκ - Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.
09:50 - 15/09/2020
Άλλος ένας ασθενής με κορονοϊό που το σκάει από νοσοκομείο, αυτήν τη φορά από το Αμαλία Φλέμινγκ. Τον αναζητούν οι Αρχές. Μετά από τον Αφγανό με Covid-19 που το έσκασε από το Ιπποκράτειο, άλλος ένας ασθενής με κορονοϊό το έσκασε σήμερα Τρίτη από νοσοκομείο που νοσηλευόταν και συγκεκριμένα από το Αμαλία Φλέμινγκ, μετάδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Ο άνδρας φέρεται να είναι επίσης αλλοδαπός, πιθανόν από τη Σομαλία. Νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε ειδική πτέρυγα, στον δεύτερο όροφο του νοσοκομείου.
Η ΠΟΕΔΥΝ αναφέρει πως ο εν λόγω ασθενής κυκλοφορούσε ελεύθερα στο νοσοκομείο. Η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να τον εντοπίσει.
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κοροναϊός: Συνολικά δέκα ασθενείς το έχουν σκάσει από νοσοκομεία της Αττικής – Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννακό, υπάρχουν συνολικά δέκα περιπτώσεις όπου άτομα ενώ έχουν διαγνωσθεί με κοροναϊό, έχουν φύγει από τα νοσοκομεία και ακόμη δεν έχουν βρεθεί.
Διαβάστε το στο