Αλεξέι Ναβάλνι: «Μπόρεσα να αναπνεύσω όλη την ημέρα μόνος μου»

13:39 - 15/09/2020

Ο Ρώσος αντιφρονών Αλεξέι Ναβάλνι, ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφία του όπου εμφανίζεται καθιστός στο κρεβάτι...

Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ναβάλνι: «Χθες μπόρεσα να αναπνεύσω όλη μέρα μόνος μου» - Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Η πρώτη ανάρτηση του Αλεξέι Ναβάλνι 

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ο Ρώσος αντιφρονών Αλεξέι Ναβάλνι ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφία του όπου εμφανίζεται καθιστός στο κρεβάτι του νοσοκομείου περιστοιχισμένος από την σύζυγό του και δικούς του ανθρώπους και ένα μήνυμα λέγοντας ότι μπορεί πλέον να αναπνέει χωρίς υποστήριξη, καθώς αναρρώνει από τον δηλητηριασμό του στο τέλος του Αυγούστου.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Ο Αλεξέι Ναβάλνι δημοσίευσε φωτογραφία από το νοσοκομείο: «Μπόρεσα να αναπνεύσω μόνος μου»

Το μήνυμα και η φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram

Διαβάστε το στο lifo.gr

«Γεια σας, είμαι ο Ναβάλνι και χθες μπόρεσα να αναπνεύσω μόνος μου»

Ο ρώσος αντιφρονών ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία του, όπου εμφανίζεται καθιστός και φανερά ευδιάθετος στο κρεβάτι του νοσοκομείου στο Βερολίνο The post «Γεια σας, είμαι ο Ναβάλνι και χθες μπόρεσα να αναπνεύσω μόνος μου» appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Ναβάλνι: «Μπόρεσα να αναπνεύσω όλη την ημέρα μόνος μου»

«Γεια, είμαι ο Ναβάλνι. Μου λείπετε όλοι. Ακόμη δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα, αλλά χθες μπόρεσα να αναπνεύσω όλη την ημέρα μόνος μου. Πράγματι μόνος μου»,Ο Ρώσος αντιφρονών Αλεξέι Ναβάλνι ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφία του όπου εμφανίζεται καθιστός στο κρεβάτι του νοσοκομείου περιστοιχισμένος από την σύζυγό του και δικούς του ανθρώπους και ένα μήνυμα λέγοντας ότι μπορεί πλέον να αναπνέει χωρίς υποστήριξη, καθώς αναρρώνει από τον δηλητηριασμό του στο τέλος του Αυγούστου. «Γεια, είμαι ο Ναβάλνι. Μου λείπετε όλοι. Ακόμη δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα, αλλά χθες μπόρεσα να αναπνεύσω όλη την ημέρα μόνος μου. Πράγματι μόνος μου».   Η κατάσταση της υγείας του επι

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Αλεξέι Ναβάλνι: H πρώτη φωτογραφία του μετά το κώμα – «Μπόρεσα να αναπνεύσω όλη την ημέρα μόνος μου»

Αλεξέι Ναβάλνι: Η κατάσταση της υγείας του επικριτή του Κρεμλίνου βελτιώθηκε περαιτέρω, έχει αποσυνδεθεί πλήρως από την αναπνευστική συσκευή.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Ναβάλνι: «Χθες μπόρεσα να αναπνεύσω όλη μέρα μόνος μου» – Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Η πρώτη ανάρτηση του Αλεξέι Ναβάλνι  Ο ρώσος αντιφρονών Αλεξέι Ναβάλνι ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφία του όπου εμφανίζεται καθιστός στο κρεβάτι του νοσοκομείου περιστοιχισμένος από την σύζυγό του και δικούς του ανθρώπους και ένα μήνυμα λέγοντας ότι μπορεί πλέον να αναπνέει χωρίς υποστήριξη, καθώς αναρρώνει από τον δηλητηριασμό του στο τέλος του Αυγούστου. […] The post Ναβάλνι: «Χθες μπόρεσα να αναπνεύσω όλη μέρα μόνος μου» – Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Αλεξέι Ναβάλνι: «Μπόρεσα να αναπνεύσω όλη την ημέρα μόνος μου

Με φωτογραφία του στο Instagram ο Αλεξέι Ναβάλνι πιστοποιεί την βελτίωση της κατάστασης της υγείας του, μετά την δηλητηρίασή του με Νόβιτσοκ.

Διαβάστε το στο efsyn.gr

Το μήνυμά του

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Αλεξέι Ναβάλνι: H πρώτη φωτογραφία του μετά το κώμα – «Μπόρεσα να αναπνεύσω όλη την ημέρα μόνος μου»

Αλεξέι Ναβάλνι: Η κατάσταση της υγείας του επικριτή του Κρεμλίνου βελτιώθηκε περαιτέρω, έχει αποσυνδεθεί πλήρως από την αναπνευστική συσκευή.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Zougla

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έσπασε για άγνωστο λόγο τζάμι λεωφορείου ΚΤΕΛ

Τα χάσκι αρνείται να φάει την κροκέτα 

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κατηγορεί τη Ρωσία για εκβιασμό

Επέστρεψε στα κέρδη το Χρηματιστήριο

Η Ρωσία θα μειώσει τις εξαγωγές πετρελαίου κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως τον Σεπτέμβριο