Ο Ναβάλνι σχεδιάζει να επιστρέψει στην Ρωσία, δεν συζητήθηκε ποτέ άλλη εκδοχή, δήλωσε η εκπρόσωπός του
16:21 - 15/09/2020
Ο Ρώσος πολιτικός της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι, ο οποίος νοσηλεύεται στο Βερολίνο, σχεδιάζει να επιστρέψει στην Ρωσία, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπός του Κίρα Γιαρμίς.
Διαβάστε Περισσότερα στο real.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Ναβάλνι σχεδιάζει να επιστρέψει στην Ρωσία- Δεν υπάρχει λόγος να συναντηθεί με Πούτιν, αναφέρει το Κρεμλίνο
Ο Ρώσος πολιτικός της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι, σχεδιάζει να επιστρέψει στην Ρωσία, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπός του Κίρα Γιαρμίς.
The post Ο Ναβάλνι σχεδιάζει να επιστρέψει στην Ρωσία- Δεν υπάρχει λόγος να συναντηθεί με Πούτιν, αναφέρει το Κρεμλίνο appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΟ Ναβάλνι θα επιστρέψει στη Ρωσία, λέει εκπρόσωπός του: Δεν υπήρξε ποτέ άλλη εκδοχή
Ο Ρώσος πολιτικός της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι, ο οποίος νοσηλεύεται στο Βερολίνο,
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΥπόθεση Ναβάλνι: Σχεδιάζει να επιστρέψει στην Ρωσία - «Δεν εξετάσθηκε άλλη εκδοχή»
Ο Ρώσος πολιτικός της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι, ο οποίος νοσηλεύεται στο Βερολίνο, σχεδιάζει να επιστρέψει στην Ρωσία, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπός του Κίρα Γιαρμίς.
Διαβάστε το στο Cnn.grΟ Ναβάλνι σχεδιάζει να επιστρέψει στην Ρωσία, δεν συζητήθηκε ποτέ άλλη εκδοχή, δήλωσε η εκπρόσωπός του
Ο Ρώσος πολιτικός της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι, ο οποίος νοσηλεύεται στο Βερολίνο, σχεδιάζει να επιστρέψει στην Ρωσία, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπός του Κίρα Γιαρμίς. «Όλο το πρωί μου γράφουν οι…
Διαβάστε το στο politik.grΟ Ναβάλνι σχεδιάζει να επιστρέψει στην Ρωσία
Ο Ρώσος πολιτικός της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι, ο οποίος νοσηλεύεται στο Βερολίνο, σχεδιάζει να επιστρέψει στην Ρωσία, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπός του Κίρα Γιαρμίς. «Όλο το πρωί μου γράφουν οι δημοσιογράφοι και ρωτούν, αν αληθεύει ότι ο Αλεξέι σχεδιάζει να επιστρέψει στην Ρωσία. Αντιλαμβάνομαι τον λόγο της ερώτησης, αλλά παρόλα αυτά μου φαίνεται περίεργο πώς […]
The post Ο Ναβάλνι σχεδιάζει να επιστρέψει στην Ρωσία appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr