Ποιος μπορεί να τα βάλει με τον Θεό;

12:47 - 16/09/2020

Θεός: Ποιος μπορεί να τα βάλει με τον Θεό; Υπάρχει κάτι ή κάποιος που είναι πιο δυνατός από τον Θεό; Ποιος τα έχει βάλει με τον Θεό και με τι τρόπο; Στην Παλαιά Διαθήκη υπάρχουν αρκετά σημεία που βλέπουμε είτε ανθρώπους μεμονωμένους είτε έθνη να τα βάζουν με τον Θεό. Πώς αντιμετωπίζει αυτούς του ανθρώπους […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ποιος μπορεί να τα βάλει με τον Θεό;

Ποιος μπορεί να τα βάλει με τον Θεό; Υπάρχει κάτι ή κάποιος που είναι πιο δυνατός από τον Θεό; Ποιος τα έχει βάλει με τον Θεό και με τι τρόπο; Στην Παλαιά Διαθήκη υπάρχουν αρκετά σημεία που βλέπουμε είτε ανθρώπους μεμονωμένους είτε έθνη να τα βάζουν με τον Θεό. Πώς αντιμετωπίζει αυτούς του ανθρώπους ο Θεός; Τι απογίνονται; Ακόμα και στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Λόγια της Παλαιάς Διαθήκης, με την νίκη του Δαυίδ επί του Γολιάθ, φαίνεται η παντοδυναμία του Θεού. Ο Θεός των Ισραηλιτών που είναι ο Θεός των χριστιανών είναι ένας και μοναδικός και κανένας δεν είναι όμοιός του. Δεν υπάρχει κάτι ή κάποιος που να μπορεί να τα βάλει με τον Θεό. Το άρθρο Ποιος μπορεί να τα βάλει με τον Θεό; εμφανίστηκ

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο