Τσίπρας: Η ΝΔ σέβεται και δίνει πλέον μάχες για τη Συμφωνία των Πρεσπών

20:33 - 16/09/2020

Ο Αλέξης Τσίπρας καυτηρίασε σε συνάντηση που είχε με τον Ζόραν Ζάεφ, την στάση της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την Συμφωνία των Πρεσπών.Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε την Τετάρτη (16/9) με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ και σχολίασε την στάση της Νέας Δημοκρατίας έναντι της Συμφωνίας των Πρεσπών. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε κατά την υποδοχή του Ζόραν Ζάεφ, πως «είμαι πολύ χαρούμενος που σε βλέπω στην Αθήνα ως επανεκλεγέντα Πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας». «Είμαι επίσης χαρούμενος που η χώρα μου συνεχίζει να υποστηρίζει τη χώρα σου και τη Συμφωνία των Πρεσπών, παρά το γεγονός ότι το κυβερνών κόμμα ως αντιπολίτευση ήταν εναντίον της. Σήμερα όχι μόνο τη σέβεται αλλά δίνει

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσίπρας σε Ζάεφ: «Χαίρομαι που το κυβερνών κόμμα δίνει μάχες για τη Συμφωνία των Πρεσπών»

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρωθυπουργό...

Διαβάστε το στο Zougla

Τσίπρας σε Ζάεφ: Χαίρομαι που η ΝΔ όχι μόνο σέβεται αλλά δίνει και μάχες για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας είχε σήμερα (16/9) συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Τσίπρας: Χαίρομαι που το κυβερνών κόμμα σέβεται και δίνει μάχες για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, είχε το απόγευμα στο γραφείο...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αλ. Τσίπρας: Σήμερα η ΝΔ όχι μόνο σέβεται αλλά δίνει μάχες για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, συναντήθηκε την Τετάρτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Τσίπρας: Χαίρομαι που το κυβερνών κόμμα σέβεται και δίνει μάχες για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, είχε το απόγευμα στο γραφείο του στην Βουλή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. The post Τσίπρας: Χαίρομαι που το κυβερνών κόμμα σέβεται και δίνει μάχες για τη Συμφωνία των Πρεσπών appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τσίπρας στον Ζάεφ:”Χαίρομαι που το κυβερνών κόμμα σέβεται και δίνει μάχες για τη Συμφωνία των Πρεσπών”

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, είχε το απόγευμα στο γραφείο του στην Βουλή,

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Τσίπρας με Ζάεφ: Χαίρομαι που η ΝΔ σέβεται και δίνει μάχες για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Ο Αλέξης Τσίπρας υποδέχτηκε τον Ζόραν Ζάεφ σχολιάζοντας τη στάση της ΝΔ απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών πριν και μετά τις εκλογές.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Τσίπρας: Χαίρομαι που το κυβερνών κόμμα σέβεται και δίνει μάχες για τη Συμφωνία των Πρεσπών Wed, 16/09/2020 - 20:43

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Τσίπρας σε Ζάεφ: Χαίρομαι που η ΝΔ όχι μόνο σέβεται αλλα δίνει και μάχες για τη Συμφωνια των Πρεσπών !

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ. Διαβάστε περισσότερα pireasnow.gr The post Τσίπρας σε Ζάεφ: Χαίρομαι που η ΝΔ όχι μόνο σέβεται αλλα δίνει και μάχες για τη Συμφωνια των Πρεσπών ! appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Τσίπρας: Χαίρομαι που το κυβερνών κόμμα δίνει μάχες για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, είχε το απόγευμα στο γραφείο του στην Βουλή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.Κατά την υποδοχή, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι χαίρεται που βλέπει στην Αθήνα τον κ. Ζάεφ ως επανεκλεγέντα πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας. Ο κ. Ζάεφ σημείωσε πως «εκπληρώνει το όνειρό του» πως μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών έχει έρθει στην Αθήνα «για να συζητήσουμε για δουλειές, συνεργασία και οικονομία». «Δίχως εσάς δεν γινόταν» ανέφερε απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας είπε από πλευράς του πως «είμαι επίσης χαρούμενος που η χώρα μου συνεχίζει να υποστηρίζει τη χώρα σου και τη Συμφωνία των Πρεσπών, παρά το γεγονός ότι το κυβερνώ

Διαβάστε το στο dikaiologitika.gr

Τσίπρας σε Ζάεφ: Χαίρομαι που το κυβερνών κόμμα δίνει μάχες για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Τσίπρας: Χαίρομαι που η κυβέρνηση δίνει μάχες για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας

Διαβάστε το στο news.gr

Αλ. Τσίπρας: Σήμερα η ΝΔ όχι μόνο σέβεται αλλά δίνει μάχες για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Lamianow.gr Αλ. Τσίπρας: Σήμερα η ΝΔ όχι μόνο σέβεται αλλά δίνει μάχες για τη Συμφωνία των Πρεσπών Με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, συναντήθηκε την Τετάρτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας. «Είμαι πολύ χαρούμενος που σε βλέπω στην Αθήνα ως επανεκλεγέντα πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας» είπε κατά την υποδοχή ο κ. Τσίπρας. «Είμαι επίσης χαρούμενος που η χώρα μου συνεχίζει να υποστηρίζει τη χώρα σου και […] Αλ. Τσίπρας: Σήμερα η ΝΔ όχι μόνο σέβεται αλλά δίνει μάχες για τη Συμφωνία των Πρεσπών Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Τσίπρας: «Χαίρομαι που το κυβερνών κόμμα δίνει μάχες για τη Συμφωνία των Πρεσπών»

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, είχε το... Το άρθρο Τσίπρας: «Χαίρομαι που το κυβερνών κόμμα δίνει μάχες για τη Συμφωνία των Πρεσπών» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Τσίπρας σε Ζάεφ: Χαίρομαι που το κυβερνών κόμμα δίνει μάχες για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, είχε το απόγευμα στο γραφείο του στην Βουλή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Κατά την υποδοχή, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι χαίρεται που βλέπει στην Αθήνα τον κ. Ζάεφ ως επανεκλεγέντα πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας. Ο κ. Ζάεφ σημείωσε πως «εκπληρώνει το όνειρό του» πως […]

Διαβάστε το στο

Αλ. Τσίπρας: Χαίρομαι που το κυβερνών κόμμα σέβεται και δίνει μάχες για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, είχε το απόγευμα στο γραφείο του στην Βουλή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Κατά την υποδοχή, ο Αλέξης Τσίπρας είπε…

Διαβάστε το στο politik.gr

Τσίπρας σε Ζάεφ: Χαίρομαι που η ΝΔ όχι μόνο σέβεται αλλά δίνει και μάχες για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας είχε σήμερα (16/9) συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ. «Είμαι πολύ χαρούμενος που σε βλέπω στην Αθήνα ως επανεκλεγέντα Πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας» τόνισε κατά την υποδοχή ο κ. Τσίπρας. «Είμαι επίσης χαρούμενος που η χώρα μου συνεχίζει να υποστηρίζει τη χώρα σου […] The post Τσίπρας σε Ζάεφ: Χαίρομαι που η ΝΔ όχι μόνο σέβεται αλλά δίνει και μάχες για τη Συμφωνία των Πρεσπών appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Ζάεφ - Τσίπρας επαναβεβαίωσαν την αλλαγή στάσης της Ν.Δ. στη Συμφωνία των Πρεσπών

Τόσο ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας όσο και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συμφώνησαν ότι «η πραγματική επιτυχία» έγκειται στο γεγονός ότι η τωρινή κυβέρνηση «δίνει μάχες για τη Συμφωνία».

Διαβάστε το στο efsyn.gr

Τσίπρας: Χαίρομαι που το κυβερνών κόμμα δίνει μάχες για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, είχε το απόγευμα στο γραφείο του στην Βουλή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Κατά την υποδοχή, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι χαίρεται που βλέπει στην Αθήνα τον κ. Ζάεφ ως επανεκλεγέντα πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας. Ο κ. Ζάεφ σημείωσε πως «εκπληρώνει το όνειρό του» πως μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών έχει έρθει στην Αθήνα «για να συζητήσουμε για δουλειές, συνεργασία και οικονομία». «Δίχως εσάς δεν γινόταν» ανέφερε απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας είπε από πλευράς του πως «είμαι επίσης χαρούμενος που η χώρα μου συνεχίζει να υποστηρίζει τη […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Τσίπρας σε Ζάεφ: "Χαίρομαι που η ΝΔ δίνει μάχες για τη Συμφωνία των Πρεσπών"

Όσα συζήτησαν

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Τσίπρας: Χαίρομαι που η ΝΔ δίνει μάχες για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, είχε το απόγευμα στο γραφείο του στην Βουλή, ο πρόεδρος του... The post Τσίπρας: Χαίρομαι που η ΝΔ δίνει μάχες για τη Συμφωνία των Πρεσπών appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά