Αμφιλοχία: Πρόστιμο 1.000€ σε δημότη για υδροκλοπή – Γ. Κατσούλας: Θα είμαι αμείλικτος σε τέτοιες περιπτώσεις
09:08 - 17/09/2020
Υπόθεση υδροκλοπής από δημότη στα Σαρδίνια Αμφιλοχίας ήταν το 7ο θέμα συζήτησης στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 16 Σεπτεμβρίου 2020 του Δήμου Αμφιλοχίας. Στη διάρκεια της συζήτησης του συγκεκριμένου θέματος, έγινε ανάλυση για το πώς εντοπίστηκε ο δημότης που είχε κάνει παράνομη σύνδεση πριν τον υδρομετρητή και πότιζε τον κήπο του τη στιγμή που ...
The post Αμφιλοχία: Πρόστιμο 1.000€ σε δημότη για υδροκλοπή – Γ. Κατσούλας: Θα είμαι αμείλικτος σε τέτοιες περιπτώσεις appeared first on AgrinioNews.
Διαβάστε Περισσότερα στο agrinionews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πρόστιμο 1.000€ σε δημότη της Αμφιλοχίας για υδροκλοπή – Γ. Κατσούλας: «Θα είμαι αμείλικτος σε τέτοιες περιπτώσεις»
AgrinioPress
Πρόστιμο 1.000€ σε δημότη της Αμφιλοχίας για υδροκλοπή – Γ. Κατσούλας: «Θα είμαι αμείλικτος σε τέτοιες περιπτώσεις»
Υπόθεση υδροκλοπής από δημότη στα Σαρδίνια Αμφιλοχίας ήταν το 7ο θέμα συζήτησης στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 16 Σεπτεμβρίου 2020 του Δήμου Αμφιλοχίας. Στη διάρκεια της συζήτησης του συγκεκριμένου θέματος, έγινε ανάλυση για το πώς εντοπίστηκε ο δημότης που είχε κάνει παράνομη σύνδεση πριν τον υδρομετρητή και πότιζε τον κήπο του τη στιγμή που …
AgrinioPress
Διαβάστε το στο agriniopress.gr