Ο Θέμης Κανέλλος σε μια εξομολόγηση ψυχής: «Είναι πολύ άσχημο να το να μην έχεις οικογένεια να σε αγαπάει έτσι όπως είσαι»
09:42 - 18/09/2020
Ο Θέμης Κανέλλος μπήκε στο δωμάτιο του Big Brother και μίλησε για τη συμβίωσή του μέσα στο σπίτι με τους υπόλοιπους παίκτες, αλλά και γι’ αυτούς...
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Big Brother: Ο Θέμης Κανέλλος λύγισε «Είναι πολύ άσχημο να μην έχεις μια οικογένεια να σε αγαπάει έτσι όπως είσαι»
Η συγκινητική εξομολόγηση του εκκεντρικού youtuber που συμμετέχει στο reality show του ΣΚΑΪ
Διαβάστε το στο «Λύγισε» ο Θέμης από το Big Brother: Είναι πολύ άσχημο το να μην έχεις οικογένεια να σε αγαπάει έτσι όπως είσαι
Στο δωμάτιο επικοινωνίας κάλεσε στο χθεσινό επεισόδιο ο «Μεγάλος Αδελφός» τον Θέμη Κανέλλο. Ο νεαρός παίκτης ρωτήθηκε για τη συμβίωσή του μέσα στο σπίτι του Big Brother με τους υπόλοιπους παίκτες και γι’ αυτούς με τους οποίους έχει έρθει πιο κοντά. Ο Θέμης με αφορμή τη στάση που έχουν απέναντί του κάποιοι από τους συγκάτοικους […]
The post «Λύγισε» ο Θέμης από το Big Brother: Είναι πολύ άσχημο το να μην έχεις οικογένεια να σε αγαπάει έτσι όπως είσαι appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΠαίκτης του Big Brother ξέσπασε σε κλάματα: «Είναι πολύ άσχημο να μην έχεις μια οικογένεια να σε αγαπάει έτσι όπως είσαι» (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Αποτελεί έναν από τους παίκτες του Big Brother ο οποίος όπως έχει δηλώσει εξ’ αρχής έχει αντιμετωπίσει πολλές φορές bullying κατά το παρελθόν επειδή είναι γκέι και του αρέσει να βάφεται. Ο λόγος για τον Θέμη Κανέλλο ο οποίος ερωτηθείς για τη στάση των γονέων του στο ζήτημα, ξέσπασε σε κλάματα, αποκαλύπτοντας ότι ούτε και εκείνοι έχουν αποδεχτεί τις επιλογές του.
«Έχω περάσει δύσκολα στη ζωή μου. Η οικογένειά μου μού λείπει εδώ και πολλά χρόνια. Όταν έμαθαν οι γονείς μου κάποια πράγματα για μένα, ότι μου αρέσει το μακιγιάζ, ότι είμαι γκέι και άλλα διάφορα πράγματα, δεν ένιωσα την οικογένειά μου τόσο κοντά όσο την ένιωθα πριν. Είναι ένα συναίσθημα πάρα πολύ άσχημο και ελπίζω κανένας άλλος
Διαβάστε το στο topontiki.gr«Λύγισε» ο Θέμης από το Big Brother: Είναι πολύ άσχημο το να μην έχεις οικογένεια να σε αγαπάει έτσι όπως είσαι
«Λύγισε» ο Θέμης από το Big Brother: Είναι πολύ άσχημο το να μην έχεις οικογένεια να σε αγαπάει έτσι όπως είσαι Στο δωμάτιο επικοινωνίας κάλεσε στο χθεσινό επεισόδιο ο «Μεγάλος Αδελφός» τον Θέμη Κανέλλο. Ο νεαρός παίκτης ρωτήθηκε για τη συμβίωσή του μέσα στο σπίτι του Big Brother με τους υπόλοιπους παίκτες και γι’ αυτούς με τους […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr