Αντετοκούνμπο για το MVP: "Θέλω τίτλο, στο Μιλγουόκι για άλλα 15 χρόνια"

21:24 - 18/09/2020

Την επιθυμία του να μείνει για πάντα στους Μιλγουόκι Μπακς, αρκεί οι στόχοι του να συμβαδίζουν με εκείνους της ομάδας, εξέφρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά από την ανάδειξή του σε MVP της κανονικής περιόδου 2019/20 (VIDEO).

Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: “Θέλω τίτλο, στο Μιλγουόκι για άλλα 15 χρόνια”

Την επιθυμία του να μείνει για πάντα στους Μπακς, αρκεί οι στόχοι του να είναι ίδιοι με εκείνους της ομάδας του Μιλγουόκι, εξέφρασε ο Γιάννης ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Γιάννης Αντετοκούνμπο: “Θέλω τίτλο, στο Μιλγουόκι για άλλα 15 χρόνια” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Αντετοκούνμπο: «Τώρα θέλω τον τίτλο, στο Μιλγουόκι για άλλα 15 χρόνια»

Με ένα χαμόγελο, που έκρυβε την πικρία του για τον «σκληρό» αποκλεισμό του των Μπακς από τους...

Διαβάστε το στο Zougla

Αντετοκούνμπο: «Θέλω να μείνω στους Μπακς για 15 χρόνια»

Μετά την ανάδειξή του ως MVP του NBA, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε ανοιχτά την επιθυμία του να μείνει για πολλά χρόνια ακόμα στους Μπακς και να τους οδηγήσει στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε το στο

Αντετοκούνμπο: «Θέλω να μείνω στους Μπακς για 15 χρόνια»

Μετά την ανάδειξή του ως MVP του NBA, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε ανοιχτά την επιθυμία του να μείνει για πολλά χρόνια ακόμα στους Μπακς και να τους οδηγήσει στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε το στο tovima

ΒΙΝΤΕΟ-Αντετοκούνμπο: «Θέλω τίτλο, στο Μιλγουόκι...»

ΒΙΝΤΕΟ-Αντετοκούνμπο: «Θέλω τίτλο, στο Μιλγουόκι...» 18/09/2020 Την στιγμή που ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ  ανακοίνωνε πως αναδείχθηκε ΜVP της κανονικής περιόδου, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν απλά χαμογελαστός και τίποτα περισσότερο. Ο «Greek Freak» δεν είχε όρεξη να πανηγυρίσει το σπουδαίο κατόρθωμά του, γιατί δεν έχει ξεχάσει τον αποκλεισμό των Μπακς από τους Μαϊάμι Χιτ στα ημιτελικά της Ανατολικής περιφέρειας, έστειλε όμως ξανά μήνυμα παραμονής στο Μιλγουόκι ακόμη και για τα επόμενα 15

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Αντετοκούνμπο : «Θέλω να μείνω στους Μπακς για 15 χρόνια» (vids)

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Sport24

Manny Pacquaio: Άρχισε τις προπονήσεις για τον αγώνα με τον McGregor

Μίλαν: Πήρε Χάουγκε, θέλει δανεικό τον Νταλότ

Ο Κεντέρης οραματίστηκε τον τελικό εκατοντάδες φορές πριν τον τρέξει

Τρικλοποδιές στον εαυτό του

Tότεναμ: Θέλει τον Ρίντιγκερ

LIVE: Μεταγραφές (29/9)