Ξεσπά ο Γιώργος Μαυρίδης για τη σύλληψή του στο Μεξικό – Η ανάρτησή του στο Instagram
00:12 - 19/09/2020
Ο Γιώργος Μαυρίδης, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, απάντησε στα όσα ισχυρίστηκε η πρεσβεία του […]
The post Ξεσπά ο Γιώργος Μαυρίδης για τη σύλληψή του στο Μεξικό – Η ανάρτησή του στο Instagram appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Το δημόσιο ξέσπασμα του Γιώργου Μαυρίδη μετά τη σύλληψή του στο Μεξικό
Ο Γιώργος Μαυρίδης και τα τρία μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου της εκπομπής «Into the skin», που θα προβληθεί σε λίγο καιρό μέσα από τη συχνότητα του...
Διαβάστε το στο ZouglaΤο δημόσιο ξέσπασμα του Γιώργου Μαυρίδη μετά τη σύλληψή του στο Μεξικό
Ο Γιώργος Μαυρίδης και τα τρία μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου της εκπομπής «Into the skin», που θα προβληθεί σε λίγο καιρό μέσα από τη συχνότητα του Open,...
Διαβάστε το στο govastileto.grΟ Γιώργος Μαυρίδης «αδειάζει» την Πρεσβεία του Μεξικού – Η οργισμένη ανάρτηση
MEDIA
Φανερά εξοργισμένος απάντησε στην ανακοίνωση της Πρεσβείας του Μεξικού σχετικά με τη σύλληψή του ιδίου και της ομάδας του ο Γιώργος Μαυρίδης μερικά λεπτά πριν.
Ο παρουσιαστής του OPEN διαψεύδει κατηγορηματικά όσα υποστηρίζει η Πρεσβεία, υποστηρίζοντας πως έχει υλικό στην κατοχή του που αποδεικνύει την απάνθρωπη συμπεριφορά των μεξικανικών Αρχών.
«Θα ήθελα να ενημερώσω την αγαπημένη πρεσβεία του Μεξικού, ότι παρότι η χώρας σας δεν είναι πρώτη σε παραγωγή ελαιολάδου, το λάδι ρέει αύθονο και ότι έχω μια φωτογραφία στο κινητό μου από την “ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα”.
Θέλω να προσθέσω ότι έχω τα στοιχεία συγκρατούμενων, εεεεε συγνώμη τουριστών ήθελα να πω, που πέρασαν τις μέρες τους μαζί μας
Διαβάστε το στο topontiki.grΓιώργος Μαυρίδης: Το δημόσιο ξέσπασμα για τη σύλληψή του στο Μεξικό
Τι έγραψε σε ανάρτησή του ο Γιώργος Μαυρίδης
Διαβάστε το στο vita.gr