Διαμαντής Καραναστάσης: “Αγαπώ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, είναι δώρο για τα παιδιά μου”
08:27 - 19/09/2020
O ηθοποιός και σκηνοθέτης Διαμαντής Καραναστάσης είναι εδώ και αρκετό καιρό στο πλευρό της Ζωής Κωνσταντοπούλου,
To άρθρο Διαμαντής Καραναστάσης: “Αγαπώ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, είναι δώρο για τα παιδιά μου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Διαμαντής Καραναστάσης: Αγαπώ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
O ηθοποιός και σκηνοθέτης μιλάει για την τρυφερή σχέση που έχει με την πολιτικό
Διαβάστε το στο Ζωή Κωνσταντοπούλου - Διαμαντής Καραναστάσης: "Την αγαπώ, είναι δώρο για τα παιδιά μου"
Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μιλά για την γνωριμία του με την πολιτικό και τη σχέση τους και την αγάπη που δείχνει στα παιδιά του.
Διαβάστε το στο thebest.grΟ Διαμαντής Καραναστάσης σε τρυφερή εξομολόγηση – «Αγαπώ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου»
O ηθοποιός και σκηνοθέτης Διαμαντής Καραναστάσης είναι εδώ και αρκετό καιρό στο πλευρό της Ζωής Κωνσταντοπούλου, της επικεφαλής της Πλεύσης […]
The post Ο Διαμαντής Καραναστάσης σε τρυφερή εξομολόγηση – «Αγαπώ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΔιαμαντής Καραναστάσης για Ζωή κωνσταντοπούλου: Την αγαπώ, είναι δώρο για τα παιδιά μου
Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Διαμαντής Καραναστάσης, εξέφρασε πρώτη φορά δημοσίως την αγάπη του για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Διαβάστε το στο thetoc.grΔιαμαντής Καραναστάσης: Αγαπώ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Διαζύγιο με Απόστολο Μαντή
“Είναι σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου” παραδέχεται ο Διαμαντής Καραναστάσης. O ηθοποιός και σκηνοθέτης Διαμαντής Καραναστάσης είναι εδώ και αρκετό καιρό στο πλευρό της Ζωής Κωνσταντοπούλου, της επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας! Σήμερα ο ηθοποιός μιλάει στην εφημερίδα Secret και την Σάσα Σταμάτη λέγοντας πόσο κοντά είναι με την γνωστή πολιτικό! “Η Ζωή είναι ένας άνθρωπος […]
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Διαμαντής Καραναστάσης: Αγαπώ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Διαζύγιο με Απόστολο Μαντή.
Διαβάστε το στο fimes.grΔιαμαντής Καραναστάσης: Αγαπώ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Lamianow.gr
O ηθοποιός και σκηνοθέτης μιλάει για την τρυφερή σχέση που έχει με την πολιτικό Την αγάπη του δημοσίως εξέφρασε για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ο Διαμαντής Καραναστάσης. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης που εδώ και καιρό βρίσκεται στο πλευρό της επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας λέει για εκείνη: «Η Ζωή είναι ένας άνθρωπος που την αγαπώ και με αγαπάει πολύ. Είναι σημαντικός άνθρωπος […]
LamiaNow News
Διαβάστε το στο lamianow.grΔιαμαντής Καραναστάσης: Αγαπώ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Την αγάπη του δημοσίως εξέφρασε για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ο Διαμαντής Καραναστάσης. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης που εδώ και καιρό βρίσκεται στο πλευρό της επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας λέει για εκείνη: «Η Ζωή είναι ένας άνθρωπος που την αγαπώ και [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grΚαραναστάσης: “Αγαπώ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, είναι δώρο για τα παιδιά μου”
O ηθοποιός και σκηνοθέτης Διαμαντής
Καραναστάσης είναι ζευγάρι εδώ και καιρό
με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.
“Η Ζωή...
Διαβάστε το στο ekriti.gr