Διαμαντής Καραναστάσης: “Αγαπώ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, είναι δώρο για τα παιδιά μου”

08:27 - 19/09/2020

O ηθοποιός και σκηνοθέτης Διαμαντής Καραναστάσης είναι εδώ και αρκετό καιρό στο πλευρό της Ζωής Κωνσταντοπούλου, To άρθρο Διαμαντής Καραναστάσης: “Αγαπώ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, είναι δώρο για τα παιδιά μου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Διαμαντής Καραναστάσης: Αγαπώ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

O ηθοποιός και σκηνοθέτης μιλάει για την τρυφερή σχέση που έχει με την πολιτικό

Διαβάστε το στο

Ζωή Κωνσταντοπούλου - Διαμαντής Καραναστάσης: "Την αγαπώ, είναι δώρο για τα παιδιά μου"

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μιλά για την γνωριμία του με την πολιτικό και τη σχέση τους και την αγάπη που δείχνει στα παιδιά του.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ο Διαμαντής Καραναστάσης σε τρυφερή εξομολόγηση – «Αγαπώ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου»

O ηθοποιός και σκηνοθέτης Διαμαντής Καραναστάσης είναι εδώ και αρκετό καιρό στο πλευρό της Ζωής Κωνσταντοπούλου, της επικεφαλής της Πλεύσης […] The post Ο Διαμαντής Καραναστάσης σε τρυφερή εξομολόγηση – «Αγαπώ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Διαμαντής Καραναστάσης για Ζωή κωνσταντοπούλου: Την αγαπώ, είναι δώρο για τα παιδιά μου

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Διαμαντής Καραναστάσης, εξέφρασε πρώτη φορά δημοσίως την αγάπη του για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Διαμαντής Καραναστάσης: Αγαπώ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, είναι δώρο για τα παιδιά μου

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Διαμαντής Καραναστάσης: Αγαπώ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Διαζύγιο με Απόστολο Μαντή

“Είναι σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου” παραδέχεται ο Διαμαντής Καραναστάσης. O ηθοποιός και σκηνοθέτης Διαμαντής Καραναστάσης είναι εδώ και αρκετό καιρό στο πλευρό της Ζωής Κωνσταντοπούλου, της επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας! Σήμερα ο ηθοποιός μιλάει στην εφημερίδα Secret και την Σάσα Σταμάτη λέγοντας πόσο κοντά είναι με την γνωστή πολιτικό! “Η Ζωή είναι ένας άνθρωπος […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Διαμαντής Καραναστάσης: Αγαπώ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Διαζύγιο με Απόστολο Μαντή.

Διαβάστε το στο fimes.gr

Lamianow.gr Διαμαντής Καραναστάσης: Αγαπώ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου O ηθοποιός και σκηνοθέτης μιλάει για την τρυφερή σχέση που έχει με την πολιτικό Την αγάπη του δημοσίως εξέφρασε για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ο Διαμαντής Καραναστάσης. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης που εδώ και καιρό βρίσκεται στο πλευρό της επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας λέει για εκείνη: «Η Ζωή είναι ένας άνθρωπος που την αγαπώ και με αγαπάει πολύ. Είναι σημαντικός άνθρωπος […] Διαμαντής Καραναστάσης: Αγαπώ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου LamiaNow News

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Την αγάπη του δημοσίως εξέφρασε για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ο Διαμαντής Καραναστάσης. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης που εδώ και καιρό βρίσκεται στο πλευρό της επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας λέει για εκείνη: «Η Ζωή είναι ένας άνθρωπος που την αγαπώ και [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Καραναστάσης: “Αγαπώ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, είναι δώρο για τα παιδιά μου”

O ηθοποιός και σκηνοθέτης Διαμαντής Καραναστάσης είναι ζευγάρι εδώ και καιρό με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.  “Η Ζωή...

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της