Φθιώτιδος Συμεών: «Η καρδιά μου επιβάλλει να βρεθώ κοντά στο ποίμνιό μου»

15:49 - 19/09/2020

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος, από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η θεομηνία, ενεργοποίησε όλο τον μηχανισμό στήριξης της Ιεράς Μητροπόλεως, προκειμένου να συμπαρασταθεί και να συνδράμει πρώτιστα στο έργο διάσωσης και δευτερευόντως στην στήριξη των πληγέντων από την θεομηνία. Μάλιστα στην χθεσινή εκδήλωση, «Υπογραφής μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Στυλίδος και του Ε.Κ.Π.Α» η οποία πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του ΟΣΚ στο «Πάρκο του Λαού» στη Στυλίδα, ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό και αμέσως αποχώρησε για να βρεθεί ενεργός συμπαραστάτης και αρωγός στους πληγέντες κατοίκους της Φθιώτιδος. Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Συμεών υπογράμμισε: «Κάποιοι αδελφοί μας

Διαβάστε Περισσότερα στο .romfea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΣΥΜΕΩΝ: «Η καρδιά μου επιβάλλει να βρεθώ κοντά στο ποίμνιό μου»

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος, από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η θεομηνία, ενεργοποίησε όλο τον μηχανισμό στήριξης της Ιεράς Μητροπόλεως, προκειμένου να συμπαρασταθεί και να συνδράμει πρώτιστα στο έργο διάσωσης και δευτερευόντως στην στήριξη των πληγέντων από την θεομηνία. Το άρθρο ΣΥΜΕΩΝ: «Η καρδιά μου επιβάλλει να βρεθώ κοντά στο ποίμνιό μου» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ .romfea.gr

Ο Μητροπολίτης Κορωνείας στην πανηγυρίζουσα Ι.Μ. Αγίας Κυριακής Κερκύρας

Συνάντηση του Κοσμήτορος της Θεολογικής Σχολής Αθηνών με τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Ο Μητροπολίτης Ταμασού στα πυρόπληκτα χωριά της Ορεινής (ΦΩΤΟ)

Άγιος Παλλάδιος, πρώτος Επίσκοπος Σκωτίας και Ιρλανδίας

Εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση στην Ιθάκη

Ο Σταγών Θεόκλητος στην Ιερά Μονή Διονυσίου (ΦΩΤΟ)