Αναζητούνται γενναίοι να γράψουν ιστορία
20:25 - 19/09/2020
Του Μπάμπη Παπασπύρου* Ένα από τα κύρια γνωρίσματα χαρακτηριστικά αν θέλετε του Έλληνα διαχρονικά ήταν η γενναιότητα κι ο πατριωτισμός… Χάρη σε αυτά μεγαλούργησε και κρατήθηκε ζωντανή η πατρίδα μας και ο Ελληνισμός… Είναι κοινή διαπίστωση εδώ και αρκετά χρόνια πως υπάρχει, στο επίπεδο της κεντρικής πολιτικής σκηνής, έλλειψη ηγετών… Ηγετών πραγματικών που να διακατέχονται […]
Αναζητούνται γενναίοι να γράψουν ιστορία - olympia
Διαβάστε Περισσότερα στο olympia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπέιλ: «Θέλω να γράψουμε ξανά ιστορία»
Οι πρώτες δηλώσεις του Γκάρεθ Μπέιλ φορώντας την φανέλα της Τότεναμ.Από το Λονδίνο, στην Μαδρίτη και πάλι πίσω. Ο Γκάρεθ Μπέιλ φόρεσε ξανά την φανέλα της Τότεναμ, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης τον έδωσε υπό την μορφή δανεισμού στους «πεπεινούς», κι έτσι ο Ουαλός άσσος επέστρεψε στην ομάδα με την οποία έζησε μεγάλες στιγμές, όχι όμως κατάκτηση τροπαίου.
Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Μπέιλ, ανέφερε πως έχει υπέροχες αναμνήσεις από τα χρόνια που αγωνιζόταν στο Λονδίνο και… υποσχέθηκε στους φιλάθλους της ομάδας ότι θα «γράψει ξανά ιστορία».
Πιο συγκεκριμένα, είπε:
«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υποδοχή. Αισθάνομαι υπέροχα που επέστρεψα στο κλάμπ στο οποίο έκανα τα πρώτα βήματα της καριέρας μου. Έ
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr