Ο Σβάρτσμαν άφησε εκτός τον Ναδάλ

06:33 - 20/09/2020

Με εννέα συνεχόμενες νίκες και 22 από τα 24 σετ κερδισμένα, ελάχιστοι περίμεναν ο Ράφα Ναδάλ να ηττηθεί από τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν. Από το αμερικάνικο όπεν ο Αργεντινός είχε δείξει ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Το επιβεβαίωσε στη Ρώμη και μάλιστα σε χωμάτινη επιφάνεια. Εκεί όπου ο Ναδάλ είναι ο απόλυτος κυρίαρχος.Με τα νούμερα […] The post Ο Σβάρτσμαν άφησε εκτός τον Ναδάλ appeared first on SPORTSFEED.

Διαβάστε Περισσότερα στο sportsfeed.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Rome Masters: Ο Σβάρτζμαν απέκλεισε τον Ναδάλ!

Ένας ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ Ντιέγο Σβάρτζμαν κατάφερε να κερδίσει έναν πολύ μέτριο Ραφαέλ Ναδάλ σε μια Σαββατιάτικη νύχτα στη Ρώμη που έφερε τα πάνω κάτω στο Rome Masters!

Διαβάστε το στο Sport24

Italia Open: Ο Σβάρτσμαν άφησε εκτός ημιτελικών τον Ναδάλ

Σούπερ έκπληξη στο Italia Open της Ρώμης, όπου ο 28χρονος Αργεντινός Ντιέγο Σβάρτζμαν, μετά από ένα εκπληκτικό αγώνα, νίκησε (6-2,7-5) και απέκλεισε τον Ράφα Ναδάλ από την συνέχεια του τουρνουά.

Διαβάστε το στο real.gr

Ο Σβάρτζμαν απέκλεισε τον Ναδάλ στη Ρώμη!

Σούπερ έκπληξη στο Italia Open της Ρώμης, όπου ο 28χρονος Αργεντινός Ντιέγο Σβάρτζμαν, μετά από ένα εκπληκτικό αγώνα, νίκησε (6-2, 7-5) και απέκλεισε τον Ράφα Ναδάλ από τη συνέχεια του…

Διαβάστε το στο politik.gr

Rome Masters: Ο Σβάρτζμαν απέκλεισε τον Ναδάλ!

Ένας καταπληκτικός Ντιέγκο Σβάρτζμαν κατάφερε να κερδίσει έναν πολύ μέτριο Ραφαέλ Ναδάλ σε μια βραδιά στη Ρώμη που έφερε τα πάνω κάτω στο Rome Masters!

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Italian Open: Ο Σβάρτσμαν άφησε εκτός ημιτελικών τον Ναδάλ!

Italian Open: Ο Σβάρτσμαν άφησε εκτός ημιτελικών τον Ναδάλ! Η δέκατη αποδείχτηκε και η «φαρμακερή» για τον Ράφαελ Ναδάλ, καθώς σε καμία από τις εννιά προηγούμενες συναντήσεις του με τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν δεν είχε δει τον αντίπαλό του να πανηγυρίζει. Αυτή τη φορά, όμως, ο 28χρονος Αργεντινός τενίστας παρουσιάστηκε καθηλωτικός, υποχρεώνοντας τον αντίπαλό του σε ήττα με 2-0 σετ (6-2, 7-5)! Εξασφάλισε έτσι την πρόκριση στον αποψινό ημιτελικό κόντρα στον 21χρονο Ισραηλινό Ντένις Σαποβάλοφ. 20/09/2020 Διαβάστε περισσότερα για το Italian Open: Ο Σβάρτσμαν άφησε εκτός ημιτελικών τον Ναδάλ!

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sportsfeed.gr

Θετικός στον κορονοϊό και ο Ρούμπλεφ

«Καλές γιορτές» με δυνατό προπονητικό καμπ από σήμερα στο Λουτράκι

Πέφτει από το Νο1 ο Τζόκοβιτς αν δεν αγωνιστεί στο αυστραλιανό όπεν

«Ζεσταίνεται» η Ευρώπη στον κλειστό

Ηλεκτρονικός υπολογιστής θα βγάζει τη βαθμολογία στην ενόργανη

AΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2021: Κολύμβηση