Χ. Θεοχάρης: Ρίσκο λελογισμένο το άνοιγμα του Τουρισμού, έπρεπε να το πάρουμε

18:06 - 20/09/2020

«Ήταν ένα ρίσκο το άνοιγμα των επιχειρήσεων του Τουρισμού. Ήταν όμως ένα ρίσκο λελογισμένο, οργανωμένο με επαγγελματικό τρόπο και νομίζω ότι το είδαμε και το βλέπουμε από τα αποτελέσματα» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας σήμερα, μέσω Διαδικτύου, στο διεθνές συνέδριο «Olympia Forum Ι», που οργανώνουν στην Αρχαία Ολυμπία, η εφημερίδα «Πατρίς» και το οικονομικό φόρουμ των Δελφών.

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χ. Θεοχάρης: Λελογισμένο ρίσκο το άνοιγμα των επιχειρήσεων τουρισμού

«Ηταν ένα ρίσκο το άνοιγμα των επιχειρήσεων του τουρισμού. Ήταν όμως ένα ρίσκο λελογισμένο, οργανωμένο με επαγγελματικό τρόπο και νομίζω ότι το είδαμε και το βλέπουμε από τα αποτελέσματα.» Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας την Κυριακή, μέσω διαδικτύου, στο διεθνές συνέδριο «Olympia Forum Ι».

Διαβάστε το στο kathimerini.gr

Χ. Θεοχάρης: Λελογισμένο ρίσκο το άνοιγμα των επιχειρήσεων τουρισμού

«Ηταν ένα ρίσκο το άνοιγμα των επιχειρήσεων του τουρισμού. Ηταν όμως ένα ρίσκο λελογισμένο, οργανωμένο με επαγγελματικό τρόπο και νομίζω ότι το είδαμε και το βλέπουμε από τα αποτελέσματα.» Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας την Κυριακή, μέσω διαδικτύου, στο διεθνές συνέδριο «Olympia Forum Ι», που οργανώνουν στην Αρχαία Ολυμπία, η […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Θεοχάρης: Λελογισμένο ρίσκο το άνοιγμα επιχειρήσεων τουρισμού

«Ήταν ένα ρίσκο το άνοιγμα των επιχειρήσεων του τουρισμού. Ήταν όμως ένα ρίσκο λελογισμένο, οργανωμένο με επαγγελματικό τρόπο και νομίζω ότι το είδαμε και το βλέπουμε από τα αποτελέσματα, τόνισε μεταξύ άλλων , ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας σήμερα, μέσω διαδικτύου, στο διεθνές συνέδριο «Olympia Forum Ι», που οργανώνουν στην Αρχαία Ολυμπία, η εφημερίδα […]

Διαβάστε το στο mononews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Χρηματιστήριο: Επιλεκτικά ανοδικά με το βλέμμα στα εταιρικά μεγέθη

Παγκόσμιο Βαρόμετρο ManpowerGroup: Μόνο το 65% των εργαζομένων νιώθει εργασιακή ασφάλεια – Ένας στους 2 βιώνει καθημερινό άγχος

Ο Μπιλ Γκέιτς βγάζει στο σφυρί το «μυστικό» εκπληκτικό σούπερ γιοτ του

Μανώλης Μητσιάς – «Δεν ήσουν έρωτας»: Μία ανατρεπτική μουσική πρόταση

Τι προβλέπει η Axia Ventures για τα οικονομικά αποτελέσματα της Πειραιώς

Εκμεταλλευτείτε το καλοκαίρι για να βελτιώσετε τη στάση του σώματός σας – χωρίς γυμναστήριο