Μουζάκι Καρδίτσας: Σπαρακτική έκκληση του αδερφού της αγνοούμενης φαρμακοποιού: Να βρεθεί η αδερφή μου
18:12 - 21/09/2020
Συγκλονίζει ο αδερφός της αγνοούμενης φαρμακοποιού: "Χωρίς ρεύμα, πάνω στη γέφυρα, ο οποιοσδήποτε δεν θα αντιλαμβανόταν αν κάποιος της κάνει σήματα"
Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αγωνιώδης έκκληση για την αγνοούμενη φαρμακοποιό : «Να βρεθεί η αδερφή μου»
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 43χρονης φαρμακοποιού που αγνοείται στο Μουζάκι Καρδίτσας από την Παρασκευή.
Διαβάστε το στο Αγωνιώδης έκκληση για την αγνοούμενη φαρμακοποιό : «Να βρεθεί η αδερφή μου»
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 43χρονης φαρμακοποιού που αγνοείται στο Μουζάκι Καρδίτσας από την Παρασκευή.
Διαβάστε το στο tanea.grΑγωνιώδης έκκληση για την αγνοούμενη φαρμακοποιό : «Να βρεθεί η αδερφή μου»
Διαβάστε το στο tovimaΜουζάκι Καρδίτσας: Αγωνιά ο αδερφός της αγνοούμενης φαρμακοποιού – «Να βρεθεί η αδερφή μου κι όλα φτιάχνονται»
Έναν εφιάλτη ζει η οικογένεια της 40χρονης φαρμακοποιού η οποία αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής όταν και ξέσπασε η...
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr