Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης – «Έκανα το λάθος να είμαι απρόσεκτος στην ανάρτησή μου»

12:30 - 22/09/2020

Καλεσμένος στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα ήταν το πρωί της Τρίτης ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, […] The post Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης – «Έκανα το λάθος να είμαι απρόσεκτος στην ανάρτησή μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρκουλάκης για το τηλεφώνημα στον Μητσοτάκη: Έκανα το λάθος να είμαι απρόσεκτος στη διατύπωσή μου (βιντεο)

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ήταν καλέσμένος σήμερα στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο θέατρο στην εποχή του κορονοϊού. The post Μαρκουλάκης για το τηλεφώνημα στον Μητσοτάκη: Έκανα το λάθος να είμαι απρόσεκτος στη διατύπωσή μου (βιντεο) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης – «Έκανα το λάθος να είμαι απρόσεκτος στην ανάρτησή μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα ήταν το πρωί της Τρίτης ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Ο γνωστός ηθοποιός To άρθρο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης – «Έκανα το λάθος να είμαι απρόσεκτος στην ανάρτησή μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Έκανα το λάθος να είμαι απρόσεκτος στην διατύπωσή μου (video)

Τι δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης για την πολυσυζητημένη ανάρτησή του για τα μέτρα της κυβέρνησης με τα θέατρα

Διαβάστε το στο mononews.gr

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: ««Η ευτυχία σαν στόχος είναι προβληματικός»

«Η ευτυχία σαν στόχος είναι προβληματικός, δεν υπάρχει ευτυχία, αλλά ζωή, η οποία είναι μια συνεχής κίνηση, ένας στρόβιλος με προβλήματα, ατυχίες, δυστυχίες» δήλωσε μ,εταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Διαβάστε το στο vita.gr

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης παραδέχεται: Έκανα το λάθος να είμαι απρόσεκτος στη διατύπωσή μου

Όσα είπε για τον σάλο που προκάλεσε πρόσφατα σχόλιο του στα social media

Διαβάστε το στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο