Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης – «Έκανα το λάθος να είμαι απρόσεκτος στην ανάρτησή μου»
12:30 - 22/09/2020
Καλεσμένος στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα ήταν το πρωί της Τρίτης ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, […]
The post Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης – «Έκανα το λάθος να είμαι απρόσεκτος στην ανάρτησή μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρκουλάκης για το τηλεφώνημα στον Μητσοτάκη: Έκανα το λάθος να είμαι απρόσεκτος στη διατύπωσή μου (βιντεο)
Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ήταν καλέσμένος σήμερα στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο θέατρο στην εποχή του κορονοϊού.
The post Μαρκουλάκης για το τηλεφώνημα στον Μητσοτάκη: Έκανα το λάθος να είμαι απρόσεκτος στη διατύπωσή μου (βιντεο) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΚωνσταντίνος Μαρκουλάκης – «Έκανα το λάθος να είμαι απρόσεκτος στην ανάρτησή μου»
Καλεσμένος στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα ήταν το πρωί της Τρίτης ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Ο γνωστός ηθοποιός
To άρθρο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης – «Έκανα το λάθος να είμαι απρόσεκτος στην ανάρτησή μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΚωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Έκανα το λάθος να είμαι απρόσεκτος στην διατύπωσή μου (video)
Τι δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης για την πολυσυζητημένη ανάρτησή του για τα μέτρα της κυβέρνησης με τα θέατρα
Διαβάστε το στο mononews.grΚωνσταντίνος Μαρκουλάκης: ««Η ευτυχία σαν στόχος είναι προβληματικός»
«Η ευτυχία σαν στόχος είναι προβληματικός, δεν υπάρχει ευτυχία, αλλά ζωή, η οποία είναι μια συνεχής κίνηση, ένας στρόβιλος με προβλήματα, ατυχίες, δυστυχίες» δήλωσε μ,εταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».
Διαβάστε το στο vita.grΟ Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης παραδέχεται: Έκανα το λάθος να είμαι απρόσεκτος στη διατύπωσή μου
Όσα είπε για τον σάλο που προκάλεσε πρόσφατα σχόλιο του στα social media
Διαβάστε το στο entertv.gr