Γιάννου: "Ο ΟΦΗ είναι μία ομάδα οργανωμένη με στόχους"

18:00 - 22/09/2020

Ο Απόστολος Γιάννου τόνισε ότι ο ΟΦΗ είναι μία ομάδα οργανωμένη με στόχους και αυτό τον βοήθησε ώστε να πάρει την απόφασή του για την μεταγραφή του στους Κρητικούς.

Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννου: «Σε μία οργανωμένη ομάδα με στόχους»

Ο Απόστολος Γιάννου έγινε και τυπικά την Τρίτη (22/9) παίκτης του ΟΦΗ, υπογράφοντας συμβόλαιο έως το 2022 και θα αποτελέσει επί της ουσίας τον αντικαταστάτη...

Διαβάστε το στο Zougla

Γιάννου: «Ο ΟΦΗ είναι μία ομάδα οργανωμένη με στόχους» (vid)

Οι δηλώσεις του Απόστολου Γιάννου ο οποίος τόνισε πως ο ΟΦΗ είναι μία οργανωμένη ομάδα γεγονός που τον ώθησε στο να υπογράψει το στμβόλαιο.Την απόκτηση του Απόστολου Γιάννου ανακοίνωσε ο ΟΦΗ, με τον Έλληνα επιθετικός να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις φορώντας την φανέλα της ομάδας του Ηρακλείου. Ο 30χρονος μίλησε για το γεγονός της καλής οργάνωσης που επικρατεί στην ομάδα αλλά και τους στόχους που έχει θέσει, τονίζοντας ότι αυτοί ήταν οι λόγοι που τον έκαναν να υπογράψει στους Κρητικούς. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: «Να φτάσει η ομάδα εκεί που πρέπει και να βοηθήσω και εγώ να βάλω το λιθαράκι μου πάνω σε αυτήν την προσπάθεια. Ατομικά, νομίζω είναι το ίδιο πράγμα. Να βελτιώνομαι ως παίκτης και όπο

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Sport24

Manny Pacquaio: Άρχισε τις προπονήσεις για τον αγώνα με τον McGregor

Μίλαν: Πήρε Χάουγκε, θέλει δανεικό τον Νταλότ

Ο Κεντέρης οραματίστηκε τον τελικό εκατοντάδες φορές πριν τον τρέξει

Τρικλοποδιές στον εαυτό του

Tότεναμ: Θέλει τον Ρίντιγκερ

LIVE: Μεταγραφές (29/9)