Ολυμπιακός: Ο Κώστας Παπανικολάου παραμένει μέχρι το 2023
19:51 - 22/09/2020
Παίκτης του Ολυμπιακού παραμένει ο Κώστας Παπανικολάου καθώς υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του με τους «ερυθρόλευκους».Στον Ολυμπιακό θα συνεχίζει να αγωνίζεται ο Κώστας Παπανικολάου, με τον διεθνή φόργουορντ να υπογράφει την επέκταση του συμβολαίου του με την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε από το 2009 έως το 2013 και από το 2016 έως και σήμερα.
Ο Έλληνας άσσος πανηγύρισε δύο φορές την κατάκτηση της EuroLeague με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» και όπως ανέφερε ο ίδιος, «Ευχής έργον θα είναι αυτά τα χρόνια να συνδυαστούν με όμορφες στιγμές, εικόνες και αναμνήσεις. Θέλω να ευχαριστήσω τους κυρίους Αγγελόπουλους για την τιμή που μου έκαναν».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:
Έριξε «άγ
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ολυμπιακός: Το tweet του Παπανικολάου για το νέο συμβόλαιο
Τους fans του ευχαρίστησε ο Κώστας Παπανικολάου, για την υποστήριξη και τα καλά λόγια που δέχθηκε μετά από την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό.
Διαβάστε το στο Sport24Ολυμπιακός: Πρόωρη ανανέωση συμβολαίου με τον Παπανικολάου μέχρι το 2023
Στην πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Δημήτρη Παπανικολάου προχώρησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.
The post Ολυμπιακός: Πρόωρη ανανέωση συμβολαίου με τον Παπανικολάου μέχρι το 2023 appeared first on PRESSARIS.
Διαβάστε το στο pressaris.grΤι είπε ο Κώστας Παπανικολάου για την παραμονή του στον Ολυμπιακό
Τι είπε ο Κώστας Παπανικολάου για την παραμονή του στον Ολυμπιακό
22/09/2020
Ο Κώστας Παπανικολάου θα φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού έως το 2023 και μιλώντας για την εξέλιξη αυτή ευχαρίστησε τους διοικητικούς ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, ενώ εξήγησε γιατί όλα όσα έχει βιώσει στον Πειραιά είναι μαγική εικόνα.
Αρχικά ο «Παπ» μίλησε για την επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα του Πειραιά. «Είμαι πολύ χαρούμενος από αυτή την εξέλιξη και τη συνεργασία που θα συνεχιστεί για άλλα τρία χρόνια ουσιαστικά. Ευχής έργον θα είναι αυτά τα χρόνια να συνδυαστούν με όμορφες στιγμές, εικόνες και αναμνήσεις. Θέλω να ευχαριστήσω τους κυ
Διαβάστε το στο filathlos.gr