Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έστειλε μήνυμα στη Βίκυ Καγιά και ξεκαθαρίζει για το Pop Up
11:12 - 23/09/2020
Κι ενώ φήμες των τελευταίων ημερών μιλούν για αλλαγή ώρας και περιεχομένου -λόγω χαμηλής τηλεθέασης- στο Pop Up, η Ηλιάνα […]
The post Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έστειλε μήνυμα στη Βίκυ Καγιά και ξεκαθαρίζει για το Pop Up appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έστειλα μήνυμα στη Βίκυ Καγιά
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκαλύπτει τι συμβαίνει στην εκπομπή της, και αποκάλυψε πως έστειλε μήνυμα στη Βίκυ Καγιά για το GNTM.
Διαβάστε το στο Το μήνυμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στη Βίκυ Καγιά – Τι είπε για την κόντρα τους
Οι αλλαγές στην εκπομπή της
Διαβάστε το στο news.grΞεσπά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Το μήνυμα που έστειλε στη Βίκυ Καγιά
Κι ενώ φήμες των τελευταίων ημερών μιλούν για αλλαγή ώρας και περιεχομένου -λόγω χαμηλής τηλεθέασης- στο Pop Up, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι κατηγορηματική. Σε συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό και την Μαρία Κοκολάκη, η παρουσιάστρια είναι σαφής: «Εσείς τα διαβάζετε, εμένα δεν μου τα έχει πει κανένας, οπότε δεν ξέρω. Αλλαγές κάνουμε στην εκπομπή, αυτό είναι αλήθεια και το βλέπουμε όλοι, αλλά αυτά είναι πράγματα που δουλεύονται. Έχει να κάνει με την μέρα, με τον καιρό, βλέπεις τι σου ταιριάζει και τι δεν σου ταιριάζει, μαθαίνεις… Πράγματα θα αλλάξουν γιατί πιστεύουμε κι εμείς ότι χρειάζεται». Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε και για όσα […]
Διαβάστε το στο dete.gr