Γαλλία: Εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ - Άγνωστος απειλεί να ενεργοποιήσει εκρηκτικά

13:39 - 23/09/2020

Αναστάτωση στο Παρίσι το μεσημέρι της Τετάρτης - Οι αρχές εκκένωσαν την περιοχή στον Πύργο του Άιφελ

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γαλλία: Εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ – Άγνωστος απειλεί να ενεργοποιήσει εκρηκτικά

Συναγερμός στο Παρίσι το μεσημέρι της Τετάρτης, καθώς άγνωστος που εμφανίστηκε στην περιοχή του Πύργου του Άιφελ, ξεκίνησε να φωνάζει «ο Αλλάχ είναι μεγάλος» κι απειλεί να ενεργοποιήσει εκρηκτικά, παραπέμπoντας σε τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους. Οι αστυνομικές αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα και προχώρησαν σε εκκένωση της περιοχής. Ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός BFMTV ανέφερε ότι η αστυνομία έλαβε […] The post Γαλλία: Εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ – Άγνωστος απειλεί να ενεργοποιήσει εκρηκτικά appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ – Άγνωστος απειλεί να τον ανατινάξει

Συναγερμός στο Παρίσι το μεσημέρι της Τετάρτης, καθώς άγνωστος που εμφανίστηκε στην περιοχή του Πύργου του Άιφελ, ξεκίνησε να φωνάζει…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Πύργος του Άιφελ: Άγνωστος απειλεί να τον ανατινάξει – εκκενώθηκε

Συναγερμός στο Παρίσι το μεσημέρι της Τετάρτης, καθώς άγνωστος που εμφανίστηκε στην περιοχή του Πύργου του Άιφελ, ξεκίνησε να φωνάζει «ο Αλλάχ είναι μεγάλος» κι απειλεί να ενεργοποιήσει εκρηκτικά.

Διαβάστε το στο tovima

Εκκενώνεται ο Πύργος του Άιφελ, μετά από τηλεφώνημα για βόμβα

Ο Πύργος του Άιφελ εκκενώθηκε έπειτα από απειλή για βόμβα.Συγκεκριμένα, η αστυνομία του Παρισιού έλαβε τηλεφώνημα αγνώστου που ισχυρίσθηκε ότι βόμβα έχει τοποθετηθεί στο μνημείο.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Συναγερμός στο Παρίσι: Εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ – Άγνωστος απειλεί να ενεργοποιήσει εκρηκτικά

Συναγερμός έχει σημάνει στο Παρίσι καθώς άγνωστος που εμφανίστηκε στην περιοχή του Πύργου του Άιφελ, ξεκίνησε να φωνάζει «ο Αλλάχ είναι μεγάλος» κι απειλεί να ενεργοποιήσει εκρηκτικά τα οποία έχει μαζί του.  Οι αστυνομικές αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα και προχώρησαν σε εκκένωση της περιοχής ενώ ο τηλεοπτικός σταθμός BFMTV ανέφερε ότι... The post Συναγερμός στο Παρίσι: Εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ – Άγνωστος απειλεί να ενεργοποιήσει εκρηκτικά appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Πύργος του Άιφελ: Εκκενώθηκε καθώς άγνωστος απειλεί να ενεργοποιήσει εκρηκτικά

Συναγερμός στο Παρίσι το μεσημέρι της Τετάρτης, καθώς άγνωστος που εμφανίστηκε στην περιοχή του Πύργου του Άιφελ, ξεκίνησε να φωνάζει «ο Αλλάχ είναι μεγάλος» κι απειλεί να ενεργοποιήσει εκρηκτικά. The post Πύργος του Άιφελ: Εκκενώθηκε καθώς άγνωστος απειλεί να ενεργοποιήσει εκρηκτικά appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Εκκενώνεται ο Πύργος του Άιφελ μετά από απειλές για βόμβα

Συναγερμός σήμανε στο Παρίσι και συγκεκριμένα στον Πύργο του Άιφελ ύστερα από πληροφορίες της αστυνομίας για βόμβα λίγα λεπτά μετά τη 1:30 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας).

Διαβάστε το στο documentonews.gr

Παρίσι: Εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ - Άγνωστος απειλεί να ενεργοποιήσει βόμβα (Video/Photos)

ΚΟΣΜΟΣ  Συναγερμός στο Παρίσι το μεσημέρι της Τετάρτης, καθώς άγνωστος που εμφανίστηκε στην περιοχή του Πύργου του Άιφελ, ξεκίνησε να φωνάζει «ο Αλλάχ είναι μεγάλος» κι απειλεί να ενεργοποιήσει εκρηκτικά. Ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός BFMTV αναφέρει ότι η αστυνομία έλαβε ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στο οποίο ένας άνδρας του απείλησε πως θα βάλει βόμβα στον Πύργο του Άιφελ. Ο Γάλλος δημοσιογράφος Amaury Bucco έγραψε στο Twitter: «Οι αστυνομικές αρχές εκκένωσαν την περιοχή, η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη. Ένας άντρας απειλεί να ανατινάξει τα πάντα». Η αστυνομία προς το παρόν ψάχνει για εκρηκτική συσκευή στο σημείο. Υπενθυμίζεται πως ο Πύργος του Άιφελ έκλεισε για τρεις μήνες κατά τη διάρκεια του l

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Εκκενώθηκε ο Πύργος του Αϊφελ – Απειλή για βόμβα

Ανδρας φαίνεται να εμφανίστηκε στην περιοχή φωνάζοντας ότι θα ενεργοποιήσει εκρηκτικό μηχανισμό The post Εκκενώθηκε ο Πύργος του Αϊφελ – Απειλή για βόμβα appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Συναγερμός στο Παρίσι! Εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ μετά από απειλη για βόμβα

Είδηση με «άρωμα» τρομοκρατίας. Το άρθρο Συναγερμός στο Παρίσι! Εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ μετά από απειλη για βόμβα εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ - Εκκενώθηκε ο Πύργος του Αιφελ: Αγνωστος απειλεί να τον ανατινάξει

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Συναγερμός στο Παρίσι: Εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ – Άγνωστος απειλεί να τον ανατινάξει

Συναγερμός στο Παρίσι το μεσημέρι της Τετάρτης, καθώς άγνωστος που εμφανίστηκε στην περιοχή του Πύργου του Άιφελ, ξεκίνησε να φωνάζει «ο Αλλάχ είναι μεγάλος» κι απειλεί να ενεργοποιήσει εκρηκτικά. Les abords de la Tour Eiffel sont bouclés par la police. Il y a une alerte à la bombe. La circulation est déviée Quai Branly. – @BFMParis pic.twitter.com/WZnWytKk0f — […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Παρίσι: Εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ - Άγνωστος απειλεί να ενεργοποιήσει εκρηκτικά (Video&Photos)

Συναγερμός έχει σημάνει στο Παρίσι, καθώς το μεσημέρι άγνωστος που εμφανίστηκε στην περιοχή του Πύργου του Άιφελ, ξεκίνησε να φωνάζει «ο Αλλάχ είναι μεγάλος», ενώ απειλεί να ενεργοποιήσει εκρηκτικά. Η γαλλική Αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα και προχώρησε σε εκκένωση της περιοχής. Ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός BFMTV ανέφερε ότι η Αστυνομία έλαβε μια κλήση από άγνωστο για την τοποθέτηση βόμβας. Ο […] The post Παρίσι: Εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ - Άγνωστος απειλεί να ενεργοποιήσει εκρηκτικά (Video&Photos) first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Γαλλία: Εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ έπειτα από απειλή για βόμβα

Γαλλία: Εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ έπειτα από απειλή για βόμβα Wed, 23/09/2020 - 14:27

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ – Άγνωστος απειλεί να τον ανατινάξει

Συναγερμός σήμανε στο Παρίσι

Διαβάστε το στο mononews.gr

Εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ – Συναγερμός στο Παρίσι με άγνωστο που απειλεί να ενεργοποιήσει εκρηκτικά

Συναγερμός στο Παρίσι, καθώς άγνωστος που εμφανίστηκε στην περιοχή του Πύργου του Άιφελ, ξεκίνησε να φωνάζει «ο Αλλάχ είναι μεγάλος» κι απειλεί να ενεργοποιήσει εκρηκτικά. Οι αστυνομικές αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα και προχώρησαν σε εκκένωση της περιοχής (φωτό αρχείου). Ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός BFMTV ανέφερε ότι η αστυνομία έλαβε μια κλήση από άγνωστο για την τοποθέτηση […] The post Εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ – Συναγερμός στο Παρίσι με άγνωστο που απειλεί να ενεργοποιήσει εκρηκτικά appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Γαλλία: Εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ – Άγνωστος απειλεί να ενεργοποιήσει εκρηκτικά

Συναγερμός στο Παρίσι το μεσημέρι της Τετάρτης, καθώς άγνωστος που εμφανίστηκε στην περιοχή του Πύργου του Άιφελ, ξεκίνησε να φωνάζει «ο Αλλάχ είναι μεγάλος» κι απειλεί να ενεργοποιήσει εκρηκτικά, παραπέμπoντας σε τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους. Το άρθρο Γαλλία: Εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ – Άγνωστος απειλεί να ενεργοποιήσει εκρηκτικά εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Συναγερμός στο Παρίσι: Εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ – Άγνωστος απειλεί να ανατιναχθεί (βίντεο)

Συναγερμός έχει σημάνει στο Παρίσι καθώς άγνωστος που εμφανίστηκε στην περιοχή του Πύργου του Άιφελ, ξεκίνησε να φωνάζει «ο Αλλάχ είναι μεγάλος» κι απειλεί να ενεργοποιήσει εκρηκτικά τα οποία έχει μαζί του. Οι αστυνομικές αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα και προχώρησαν σε εκκένωση της περιοχής ενώ ο τηλεοπτικός σταθμός BFMTV ανέφερε ότι η αστυνομία έλαβε μια κλήση […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ: Άγνωστος απειλεί να ανατινάξει την περιοχή

Σε συναγερμό το Παρίσι καθώς άγνωστος που εμφανίστηκε στην περιοχή του Πύργου του Άιφελ, ξεκίνησε να φωνάζει «ο Αλλάχ είναι μεγάλος»,  απειλώντας να ενεργοποιήσει εκρηκτικά τα οποία έχει μαζί του.  Οι αστυνομικές αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα και προχώρησαν σε εκκένωση της περιοχής ενώ ο τηλεοπτικός σταθμός BFMTV ανέφερε, ότι η αστυνομία έλαβε μια κλήση από άγνωστο […]

Διαβάστε το στο

Γαλλία: Εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ - Άγνωστος απειλεί να ενεργοποιήσει εκρηκτικά

Συναγερμός στο Παρίσι το μεσημέρι της Τετάρτης, καθώς άγνωστος που εμφανίστηκε στην περιοχή του Πύργου του Άιφελ, ξεκίνησε να φωνάζει «ο Αλλάχ είναι μεγάλος» κι απειλεί να ενεργοποιήσει εκρηκτικά.Οι αστυνομικές αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα και προχώρησαν σε εκκένωση της περιοχής. [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ έπειτα από απειλή για βόμβα

Ο Πύργος του Άιφελ εκκενώθηκε έπειτα από απειλή για βόμβα.

Διαβάστε το στο analitis.gr

Εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ - Άγνωστος απειλεί να ενεργοποιήσει εκρηκτικά

Συναγερμός έχει σημάνει στο Παρίσι , καθώς άγνωστος που εμφανίστηκε στην περιοχή του Πύργου του Άιφελ, ξεκίνησε να...

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ – Άγνωστος απειλεί να τον ανατινάξει

Συναγερμός στο Παρίσι το μεσημέρι της Τετάρτης, καθώς άγνωστος που εμφανίστηκε στην περιοχή του Πύργου του Άιφελ, ξεκίνησε να φωνάζει «ο Αλλάχ είναι μεγάλος» κι απειλεί να ενεργοποιήσει εκρηκτικά. Περισσότερα σε λίγο Πηγή The post Εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ – Άγνωστος απειλεί να τον ανατινάξει appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ μετά από απειλή για βόμβα

Συναγερμός στο Παρίσι

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ – Άγνωστος απειλεί να τον ανατινάξει

Συναγερμός στο Παρίσι το μεσημέρι της Τετάρτης, καθώς άγνωστος που εμφανίστηκε στην περιοχή του Πύργου του Άιφελ, ξεκίνησε να φωνάζει «ο Αλλάχ είναι μεγάλος» κι απειλεί να ενεργοποιήσει εκρηκτικά. Ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός BFMTV αναφέρει ότι η αστυνομία έλαβε ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στο οποίο, ένας άνδρας απείλησε πως θα βάλει βόμβα στον Πύργο του Άιφελ. […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Περίπατος Βιβλίου: Εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα για τον εορτασμό της Ημέρας Βιβλίου

Ο μεγάλος ύπνος

Αφελείς, ηλίθιοι ή απλώς αδίστακτοι;

Λόρδος Βύρωνας: Έκθεση - αφιέρωμα στον σπουδαίο φιλέλληνα ποιητή από το Μουσείο της Ακρόπολης

ΗΠΑ: Συγκρούσεις αστυνομικών με φοιτητές σε πανεπιστήμια στο Τέξας και τη Νότια Καλιφόρνια με δεκάδες συλλήψεις

Ταμείο Ανάκαμψης: ευκαιρία και πρόκληση για την Ελλάδα