Big Brother: Η εξομολόγηση του Βλαδίμηρου – «Δεν είχα ολοκληρωμένη σχέση με γυναίκα, άρα είμαι παρθένος»

00:54 - 24/09/2020

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς για την προσωπική του ζωή προχώρησε ο Βλαδίμηρος Νικόλα στο Big Brother. Ο 22χρονος μίλησε ανοικτά […] The post Big Brother: Η εξομολόγηση του Βλαδίμηρου – «Δεν είχα ολοκληρωμένη σχέση με γυναίκα, άρα είμαι παρθένος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Big Brother: Η εξομολόγηση του 22χρονου Βλαδίμηρου: «Δεν έκανα σεξ με καμία από τις δύο σχέσεις μου. Είμαι παρθένος»

Ο Κύπριος παίκτης ήταν αποκαλυπτικός απέναντι στον Μεγάλο Αδελφό 

Διαβάστε το στο

Big Brother - Βλαδίμηρος: «Δεν είχα ολοκληρωμένη σχέση με γυναίκα, είμαι παρθένος»

Ο 22χρονος Βλαδίμηρος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν έχει συνευρεθεί ακόμα ερωτικά με κάποια γυναίκα.

Διαβάστε το στο

Big Brother: Η εξομολόγηση του 22χρονου Βλαδίμηρου ότι είναι παρθένος

Σε μία προσωπική εξομολόγηση και αποκάλυψη προχώρησε ο Βλαδίμηρος Νικόλα...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η αποκάλυψη του Βλαδίμηρου στον Μεγάλο Αδελφό: «Είμαι παρθένος»

O Βλαδίμηρος Νικόλα έκανε μία προσωπική αποκάλυψη στον Big Brother. Συγκεκριμένα ο 22χρονος μίλησε ανοικτά στο δωμάτιο επικοινωνίας και αναφέρθηκε...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

H αποκάλυψη του Βλαδίμηρου στο «Big Brother»: «Δεν έχω κάνει ολοκληρωμένες σχέσεις, είμαι παρθένος»

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Βλαδίμηρος Νικόλα του «Big Brother» μίλησε στον Μεγάλο Αδερφό αποκαλύπτοντας ότι μέχρι τώρα δεν είχε ολοκληρωμένη σχέση. «Συνολικά έχω κάνει δύο σχέσεις στη ζωή μου. Μερικούς μήνες η καθεμία. Μέσα στους κυριότερους λόγους χωρισμού ήταν ότι δεν είχα χρόνο γιατί έπρεπε να δουλέψω. Κυριολεκτικά με... The post H αποκάλυψη του Βλαδίμηρου στο «Big Brother»: «Δεν έχω κάνει ολοκληρωμένες σχέσεις, είμαι παρθένος» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Big Brother : Η εξομολόγηση του 22χρονου Βλαδίμηρου ότι είναι παρθένος (vid)

Ο νεαρός παίκτης εξήγησε ότι έχει κάνει δύο σχέσεις, αλλά δεν ήταν ολοκληρωμένες.

Διαβάστε το στο to10.gr

Big Brother: Η εξομολόγηση του 22χρονου Βλαδίμηρου ότι είναι παρθένος

Big Brother: Η εξομολόγηση του 22χρονου Βλαδίμηρου ότι είναι παρθένος Σε μία προσωπική εξομολόγηση και αποκάλυψη προχώρησε ο Βλαδίμηρος Νικόλα στο Big Brother. Ο 22χρονος παίκτης του ριάλιτι του ΣΚΑΪ πήγε στο δωμάτιο του «Μεγάλου Αδελφού» κι εκεί μεταξύ άλλων δε δίστασε να αποκαλύψει πως είναι παρθένος και δεν έχει συνευρεθεί ακόμα ερωτικά με κάποια γυναίκα. «Τα πάω […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο