Κορωνοϊός: Τσιόδρας – Κικίλιας ενημερώνουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης

08:48 - 24/09/2020

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας θα συναντηθεί σήμερα με τους αρμόδιους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων της Αντιπολίτευσης, προκειμένου να τους ενημερώσει σχετικά με τις εξελίξεις για τον κορονοϊό και την ετοιμότητα του συστήματος Υγείας. Η συνάντηση στην οποία θα συμμετέχει και ο Καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας... The post Κορωνοϊός: Τσιόδρας – Κικίλιας ενημερώνουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσιόδρας και Κικίλιας: Ενημέρωση και έκκληση στην αντιπολίτευση για τον κορονοϊό

Για την πορεία του νέου κορονοϊού στη χώρα μας και την ετοιμότητα του συστήματος Υγείας ενημέρωσε σήμερα, Πέμπτη 24.09.2020, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας και ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Τσιόδρας και Κικίλιας: Ενημέρωση και έκκληση στην αντιπολίτευση για τον κορονοϊό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κοροναϊός : Τσιόδρας – Κικίλιας ενημέρωσαν την αντιπολίτευση και ζήτησαν στήριξη στην προσπάθεια

Ο υπουργός Υγείας και ο καθηγητής ενημέρωσαν τους αρμόδιους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων της αντιπολίτευσης για την εξέλιξη της πανδημίας

Διαβάστε το στο in.gr

Κοροναϊός: Τσιόδρας – Κικίλιας ενημέρωσαν την αντιπολίτευση

Ο υπουργός Υγείας και ο καθηγητής ενημέρωσαν τους αρμόδιους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων της αντιπολίτευσης για την εξέλιξη της πανδημίας

Διαβάστε το στο tanea.gr

Κορονοϊός: Κικίλιας και Τσιόδρας ενημέρωσαν τους εκπροσώπους των κομμάτων της αντιπολίτευσης

Στο επίκεντρο η κατάσταση των ΜΕΘ, η επάρκια σε κλίνες και οι προσλήψεις. 

Διαβάστε το στο NewsBomb

Κοροναϊός : Κικίλιας, Τσιόδρας ενημερώνουν τα κόμματα

Η συνάντηση με τους εκπροσώπους των κομμάτων της αντιπολίτευσης θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Υγείας στις 15:00.

Διαβάστε το στο tovima

Κορωνοϊός : Τσιόδρας – Κικίλιας ζήτησαν τη στήριξη της αντιπολίτευσης

Ο υπουργός Υγείας και ο καθηγητής ενημέρωσαν τους αρμόδιους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων της αντιπολίτευσης για την εξέλιξη της πανδημίας

Διαβάστε το στο tovima

Κορωνοϊός: Τσιόδρας-Κικίλιας ενημερώνουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης – Τι είπε ο Κοντοζαμάνης για τις ΜΕΘ - ΒΙΝΤΕΟ

Με τους αρμόδιους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων της αντιπολίτευσης θα συναντηθεί σήμερα ο υπουργός, Υγείας Βασίλης Κικίλιας, προκειμένου να τους ενημερώσει σχετικά με τις εξελίξεις για τον κορωνοϊό και την ετοιμότητα του συστήματος υγείας. ...

Διαβάστε το στο real.gr

Κικίλιας και Τσιόδρας ενημερώνουν τα κόμματα για την πορεία της επιδημίας

Σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις 3 το μεσημέρι στο υπουργείο Υγείας με κεντρικό άξονα την ετοιμότητα του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Συνεχείς συσκέψεις για την προετοιμασία των ΜΕΘ και απλών κλινών Covid-19 The post Κικίλιας και Τσιόδρας ενημερώνουν τα κόμματα για την πορεία της επιδημίας appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Κορονοϊός: Τι συζήτησαν Κικίλιας – Τσιόδρας με τα κόμματα της αντιπολίτευσης

Για την πορεία του νέου κορονοϊού στη χώρα μας και την ετοιμότητα του συστήματος Υγείας ενημέρωσε σήμερα, Πέμπτη 24.09.2020, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, τους αρμόδιους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων της αντιπολίτευσης. The post Κορονοϊός: Τι συζήτησαν Κικίλιας – Τσιόδρας με τα κόμματα της αντιπολίτευσης appeared first on Iatropedia.

Διαβάστε το στο iatropedia.gr

Κορωνοϊός: Κικίλιας-Τσιόδρας θα ενημερώσουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης

Με εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων της Αντιπολίτευσης θα συναντηθεί σήμερα ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, προκειμένου να τους ενημερώσει σχετικά με τις εξελίξεις για τον κορωνοϊό και την ετοιμότητα του συστήματος Υγείας. Η συνάντηση στην οποία θα συμμετέχει και ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας, θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Υγείας στις 3 το μεσημέρι. Την Τετάρτη […] The post Κορωνοϊός: Κικίλιας-Τσιόδρας θα ενημερώσουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Κορονοϊός: Κικίλιας και Τσιόδρας ενημέρωσαν τους εκπροσώπους των κομμάτων της αντιπολίτευσης

Κορονοϊός: Κικίλιας και Τσιόδρας ενημέρωσαν τους εκπροσώπους των κομμάτων της αντιπολίτευσης Thu, 24/09/2020 - 19:28

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Κικίλιας και Τσιόδρας ενημερώνουν τα κόμματα για την πορεία της πανδημίας

Η συνάντηση, στην οποία θα συμμετέχει και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Υγείας στις 15:00.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Κικίλιας – Τσιόδρας ενημερώνουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τις εξελίξεις με τον κορωνοϊό

Με τους αρμόδιους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων της αντιπολίτευσης θα συναντηθεί σήμερα ο υπουργός, Υγείας Βασίλης Κικίλιας, προκειμένου να τους ενημερώσει σχετικά με τις εξελίξεις για τον κορωνοϊό και την ετοιμότητα του συστήματος υγείας. Η συνάντηση, στην οποία θα συμμετέχει και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Υγείας στις 15:00. The post Κικίλιας – Τσιόδρας ενημερώνουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τις εξελίξεις με τον κορωνοϊό appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Β.Κικίλιας και Σ.Τσιόδρας ενημερώνουν σήμερα τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τον κορωνοϊό

Με τους αρμόδιους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων της Αντιπολίτευσης, προκειμένου να τους ενημερώσει σχετικά με τις εξελίξεις για τον κορωνοϊό θα συναντηθεί σήμερα ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Η συνάντηση στην οποία θα συμμετέχει και ο Καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας στις 15:00. Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 358 νέα κρούσματα κορωνοϊού από τα οποία τα 194 εντοπίζονται στην Αττική. Παράλληλα, τους ειδικούς ανησυχεί σφόδρα το στοιχείο του διπλασιασμού των διασωληνωμένων μέσα σε 20 μόλις ημέρες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις ΜΕΘ και τις αντοχές του συστήματος Υγείας.  

Διαβάστε το στο pronews.gr

Κικίλιας και Τσιόδρας ενημερώνουν τα κόμματα για την εξέλιξη της πανδημίας

Με τους αρμόδιους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων της αντιπολίτευσης θα συναντηθεί σήμερα ο υπουργός, Υγείας Βασίλης Κικίλιας, προκειμένου να τους ενημερώσει σχετικά με τις εξελίξεις για τον κορωνοϊό και την ετοιμότητα του συστήματος υγείας. Η συνάντηση, στην οποία θα συμμετέχει και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Υγείας την 15:00η. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Κικίλιας και Τσιόδρας ενημερώνουν τα κόμματα για την εξέλιξη της πανδημίας on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Κορονοϊός: Κικίλιας και Τσιόδρας ενημέρωσαν τους εκπροσώπους των κομμάτων της αντιπολίτευσης

Στο επίκεντρο η κατάσταση των ΜΕΘ, η επάρκια σε κλίνες και οι προσλήψεις.  Για την πορεία του νέου κορονοϊού στη χώρα μας και την ετοιμότητα του συστήματος Υγείας ενημέρωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, τους αρμόδιους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων της αντιπολίτευσης. Ο κ. Κικίλιας αναφέρθηκε στην κατάσταση των […] The post Κορονοϊός: Κικίλιας και Τσιόδρας ενημέρωσαν τους εκπροσώπους των κομμάτων της αντιπολίτευσης appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Covid-19: Τσιόδρας – Κικίλιας ενημερώνουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης

Επιστρέφει ο Σωτήρης Τσιόδρας αυτή τη φορά για να ενημερώσει τους αρμόδιους εκπροσώπους των κομμάτων της Αντιπολίτευσης, σχετικά με τις... The post Covid-19: Τσιόδρας – Κικίλιας ενημερώνουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Συναγερμός στη Σεβαστούπολη – Έπεσε αεροσκάφος, σώος ο πιλότος [βίντεο]

BCA College- Brown Hotels: Πρωτοποριακή συνεργασία για τη δημιουργία ενός νέου Diploma in Resorts and Hotels Operations Management

Σε βέρτιγκο ο ΣΥΡΙΖΑ: Κατηγορεί τον Μαρινάκη για «πολιτική τρομοκρατία» και επιμένει για εκλογές με διεθνείς παρατηρητές

Καιρός: Σε εξέλιξη η… επέλαση της αφρικανικής σκόνης – Πόσο θα διαρκέσει και πότε έρχεται το νέο κύμα [βίντεο]

Πράσινη οικονομία: Λήγει η προθεσμία για απασχόληση ανέργων και γυναικών

Διαρρήξεις στην Εκάλη: Στη δημοσιότητα βίντεο με τους ληστές εν δράσει [βίντεο]