Συλλογή προϊόντων από το Κ.Υ. Τρικάλων για τους πληγέντες του Μουζακίου

12:51 - 24/09/2020

Το Κ.Υ ΤΡΙΚΑΛΩΝ θέλοντας να βοηθήσει τους πληγέντες του Μουζακίου, καλεί όποιον επιθυμεί, έως την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 Οκτώβρη 2020 , να προσφέρει κάποιο από τα  παρακάτω είδη: Νερό Μακαρόνια – όσπρια Γάλα εβαπορέ Κονσέρβες Δημητριακά Λάδι Καφές Πελτέδες Κλινοσκεπάσματα Πετσέτες Είδη ατομικής Υγιεινής Χαρτικά   Σημείο συλλογής:   Κ.Υ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Ομήρου 13 (από 8:00 -13:00)] … Συνεχίστε την ανάγνωση του "Συλλογή προϊόντων από το Κ.Υ. Τρικάλων για τους πληγέντες του Μουζακίου"

Διαβάστε Περισσότερα στο trikalavoice.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κάλεσμα του Δήμου Καστοριάς για τους πληγέντες της Θεσσαλίας.

Ο Δήμος Καστοριάς, θέλοντας να σταθεί αλληλέγγυος στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα στη Θεσσαλία και βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης, προσφέρει έμπρακτη βοήθεια και στήριξη και καλεί πολίτες, συλλόγους, φορείς να συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή με τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης. Χώρος συγκέντρωσης: Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Καστοριάς (περιοχή ΔΗΝΑΚ). […]

Διαβάστε το στο

Κάλεσμα του Δήμου Καστοριάς για τους πληγέντες της Θεσσαλίας

Ο Δήμος Καστοριάς, θέλοντας να σταθεί αλληλέγγυος στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα στη Θεσσαλία και βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης, προσφέρει έμπρακτη βοήθεια και στήριξη και καλεί πολίτες, συλλόγους, φορείς να συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή με τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης. Χώρος συγκέντρωσης: Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Καστοριάς (περιοχή ΔΗΝΑΚ). Μέρες ... The post Κάλεσμα του Δήμου Καστοριάς για τους πληγέντες της Θεσσαλίας appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε το στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ trikalavoice.gr

Ο νέος Διοικητής της ΣΜΥ Ταξίαρχος Γεώργιος Παπαγεωργίου στον Δήμαρχο Πύλης Κωνσταντίνο Μαράβα

“Γεια σου κούκλε… Μάνη εδώ”!!!…

Σπουδαίος Αβραμόπουλος! Δάκρυσαν και τα Μετέωρα…

Απεβίωσε ο Χρυσόστομος Κοκώνης

Έρχεται!… Στο Ελιά LOFT την Κυριακή του Πάσχα ο Πάνος Κιάμος

Κλείνει επαρχιακός δρόμος των Τρικάλων αύριο το πρωί