Τροχαίο ατύχημα για την Αφροδίτη Γραμμέλη!
13:58 - 24/09/2020
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό, το μεσημέρι της Πέμπτης, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα
To άρθρο Τροχαίο ατύχημα για την Αφροδίτη Γραμμέλη! δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τροχαίο ατύχημα για την Αφροδίτη Γραμμέλη – «Είμαι σοκαρισμένη»
Τροχαίο ατύχημα είχε σήμερα το πρωί η Αφροδίτη Γραμμέλη, με συνέπεια να μην εμφανιστεί σήμερα στο πάνελ της εκπομπής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.
The post Τροχαίο ατύχημα για την Αφροδίτη Γραμμέλη – «Είμαι σοκαρισμένη» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΤροχαίο για την Αφροδίτη Γραμμέλη – Σοκαρισμένη η δημοσιογράφος
Τροχαίο ατύχημα είχε η Αφροδίτη Γραμμέλη το πρωί της Πέμπτης 24 Σεπτεμβρίου, από το οποίο, ευτυχώς η δημοσιογράφος δεν τραυματίστηκε […]
The post Τροχαίο για την Αφροδίτη Γραμμέλη – Σοκαρισμένη η δημοσιογράφος appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΤροχαίο ατύχημα για γνωστή δημοσιογράφο (βίντεο)
Τροχαίο ατύχημα είχε η Αφροδίτη Γραμμέλη το πρωί της Πέμπτης 24 Σεπτεμβρίου, από το οποίο, ευτυχώς η δημοσιογράφος δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Η γνωστή δημοσιογράφος απουσίαζε από την εκπομπή Pop Up, το μεσημέρι της Πέμπτης και ήταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό για το συμβάν. Η Αφροδίτη Γραμμέλη, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε […]
Διαβάστε το στο irafina.grΤροχαίο για την Αφροδίτη Γραμμέλη – Οι γιατροί της είπανε να…
«Λείπει ένα άτομο από την παρέα μας. Η Αφροδίτη Γραμμέλη. Γιατί δυστυχώς είναι το δικό μας pop down θέμα της ημέρας. Είχε ένα μικρό ατύχημα. Είναι καλά και είναι στο σπίτι» είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Αμέσως μετά η Αφροδίτη Γραμμέλη μίλησε ζωντανά στην εκπομπή, εξηγώντας τι ακριβώς συνέβη. «Είμαι λίγο σοκαρισμένη ακόμα. Είχα ένα τροχαίο το πρωί. Ευτυχώς δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός, αλλά θα πρέπει να περιμένω κάποιες ώρες. Ελπίζω αύριο να είμαι κοντά σας. Να προσέχουμε πάρα πολύ στον δρόμο γιατί τα αυτοκίνητα είναι πια επικίνδυνα» είπε, μεταξύ άλλων, η συνάδελφος , χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. Πληροφορίες από nassosblog
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Τροχ
Διαβάστε το στο spoilersΕκτός Pop up η Αφροδίτη Γραμμέλη
Χωρίς την Αφροδίτη Γραμμέλη ξεκίνησε σήμερα η μεσημεριανή εκπομπή του Alpha “Pop up”, καθώς η δημοσιογράφος είχε ένα τροχαίο ατύχημα από το οποίο ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Την είδηση ανακοίνωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ενώ λίγο αργότερα η Αφροδίτη Γραμμέλη μίλησε σε ζωντανή σύνδεση για το συμβάν. «Είμαι λίγο ακόμα σοκαρισμένη. Είχα ένα τροχαίο το πρωί. Ευτυχώς δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός, αλλά θα πρέπει να περιμένω κάποιες ώρες. Ελπίζω αύριο να πάνε όλα καλά και να είμαι κοντά σας. Μακάρι να περάσουν όλα γρήγορα και να είμαι κοντά σας», ανέφερε η δημοσιογράφος. Πηγή: TVNEA.COM
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Εκτός Pop up η Αφροδίτη Γραμμέλη
Διαβάστε το στο spoilers