Κρήτη: Συγκλονίζει η μητέρα της μικρής Μελίνας – «Η κόρη μου θυσιάστηκε»
12:39 - 25/09/2020
Πέντε χρόνια μετά την τραγωδία στο χειρουργείο, δικάζεται η αναισθησιολόγος για ανθρωποκτονία από αμέλεια – Τι είπαν στις καταθέσεις τους ο πατέρας και η μητέρα της 4χρονης Με την ανάγνωση των ονομάτων των μαρτύρων και με πρώτη κατάθεση αυτή του πατέρα Μανόλη Παρασκάκη, ξεκίνησε η δίκη για το θάνατο της μικρής Μελίνας από τη Νεάπολη, […]
The post Κρήτη: Συγκλονίζει η μητέρα της μικρής Μελίνας – «Η κόρη μου θυσιάστηκε» appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κρήτη: Συγκλονίζει η μητέρα του 11χρονου – «Σκότωσαν το παιδί μου»
Την τελευταία του πνοή άφησε ο 11χρονος που τραυματίστηκε την ώρα που έκανε ηλεκτρικό πατίνι στη Χερσόνησο του Ηρακλείου Κρήτης.
Διαβάστε το στο NewsBombΣυγκλονίζει η μητέρα της μικρής Μελίνας – «Η κόρη μου θυσιάστηκε»
Πέντε χρόνια μετά την τραγωδία στο χειρουργείο, δικάζεται η αναισθησιολόγος για ανθρωποκτονία από αμέλεια – Τι είπαν στις καταθέσεις τους ο πατέρας και η μητέρα της 4χρονης Με την ανάγνωση των ονομάτων των μαρτύρων και με πρώτη κατάθεση αυτή του πατέρα Μανόλη Παρασκάκη, ξεκίνησε η δίκη για το θάνατο της μικρής Μελίνας από τη Νεάπολη, […]
Διαβάστε το στο irafina.gr