Κρήτη: Συγκλονίζει η μητέρα της μικρής Μελίνας – «Η κόρη μου θυσιάστηκε»

12:39 - 25/09/2020

Πέντε χρόνια μετά την τραγωδία στο χειρουργείο, δικάζεται η αναισθησιολόγος για ανθρωποκτονία από αμέλεια – Τι είπαν στις καταθέσεις τους ο πατέρας και η μητέρα της 4χρονης Με την ανάγνωση των ονομάτων των μαρτύρων και με πρώτη κατάθεση αυτή του πατέρα Μανόλη Παρασκάκη, ξεκίνησε η δίκη για το θάνατο της μικρής Μελίνας από τη Νεάπολη, […] The post Κρήτη: Συγκλονίζει η μητέρα της μικρής Μελίνας – «Η κόρη μου θυσιάστηκε» appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κρήτη: Συγκλονίζει η μητέρα του 11χρονου – «Σκότωσαν το παιδί μου»

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 11χρονος που τραυματίστηκε την ώρα που έκανε ηλεκτρικό πατίνι στη Χερσόνησο του Ηρακλείου Κρήτης.

Διαβάστε το στο NewsBomb

Συγκλονίζει η μητέρα της μικρής Μελίνας – «Η κόρη μου θυσιάστηκε»

Πέντε χρόνια μετά την τραγωδία στο χειρουργείο, δικάζεται η αναισθησιολόγος για ανθρωποκτονία από αμέλεια – Τι είπαν στις καταθέσεις τους ο πατέρας και η μητέρα της 4χρονης Με την ανάγνωση των ονομάτων των μαρτύρων και με πρώτη κατάθεση αυτή του πατέρα Μανόλη Παρασκάκη, ξεκίνησε η δίκη για το θάνατο της μικρής Μελίνας από τη Νεάπολη, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι