Η πρώτη δήλωση της νέας γενικής διευθύντριας της ΑΝΚΟ Ε. Νάμινι – Τσέλιου: «Δεν μου ήταν άγνωστη η ΑΝΚΟ και η Δυτική Μακεδονία – Ενώνω την εμπειρία μου με τα υπόλοιπα στελέχη της εταιρείας» (VIDEO)

16:47 - 25/09/2020

Στην πρώτη τοποθέτησή της μετά και την ανάληψη των καθηκόντων της γενικής διεύθυνσης στην ΑΝΚΟ, έκανε η Έλενα Νάμινι Τσέλιου, ερωτηθείς σχετικά από δημοσιογράφους, στο πλαίσιο ενημερωτικής ημερίδας της Περιφέρειας. Η ίδια τόνισε πως δεν της ήταν άγνωστη η ΑΝΚΟ, ούτε και η περιοχή, τονίζοντας αναλυτικότερα πως: «Είμαι σε μια διαδικασία εγκατάστασης και ενημερώνομαι όσο ... The post Η πρώτη δήλωση της νέας γενικής διευθύντριας της ΑΝΚΟ Ε. Νάμινι – Τσέλιου: «Δεν μου ήταν άγνωστη η ΑΝΚΟ και η Δυτική Μακεδονία – Ενώνω την εμπειρία μου με τα υπόλοιπα στελέχη της εταιρείας» (VIDEO) appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

Κάλαντα από τη χορωδία εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης  στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και την κεντρική πλατεία

“ΕΛΠΙΔΑ” – Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Η τοπική κοινωνία και η θεσμική στάση της Αντιπολίτευσης απέτρεψαν την καταστροφή των Καμβουνίων !

Το “κοινωνικό της πρόσωπο” δείχνει και εφέτος η ΕΣΕΠΗΜΒΕ!

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2025 έχει ξεκινήσει – Η Αξιόπιστη Λύση είναι ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε το “Εργαστήρι της Αγάπης” στον Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες)