H Μαρέβα Μητσοτάκη για την ορκωμοσία του γιου της: «Είμαι περήφανη μαμά» (ΦΩΤΟ)
00:00 - 26/09/2020
«Περήφανη» για τον γιο της, ο οποίος παρουσιάστηκε σήμερα στον στρατό για να εκτίσει τη θητεία του, δήλωσε η Μαρέβα Μητσοτάκη.
The post H Μαρέβα Μητσοτάκη για την ορκωμοσία του γιου της: «Είμαι περήφανη μαμά» (ΦΩΤΟ) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρέβα Μητσοτάκη: Συγχαρητήρια, αγόρι μου! Είμαι μια υπερήφανη μαμά
Την στρατιωτική του θητεία υπηρετεί ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και η μητέρα του Μαρέβα δεν κρύβει την υπερηφάνεια της. Με ανάρτηση της στο Instagram η Μαρέβα ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Μαρέβα Μητσοτάκη: Συγχαρητήρια, αγόρι μου! Είμαι μια υπερήφανη μαμά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Μαρέβα Μητσοτάκη: Συγχαρητήρια, αγόρι μου! Είμαι μια υπερήφανη μαμά
Ανάρτηση για την ορκωμοσία του γιου της, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος παρουσιάστηκε στον στρατό, έκανε η μητέρα του, Μαρέβα Μητσοτάκη.
Διαβάστε το στο NewsBombΜαρέβα Μητσοτάκη: «Συγχαρητήρια, αγόρι μου! Είμαι μια υπερήφανη μαμά»
Ανάρτηση για την ορκωμοσία του γιου της, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος παρουσιάστηκε στον στρατό, έκανε η μητέρα του, Μαρέβα Μητσοτάκη...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣυγκίνηση Μαρέβας Μητσοτάκη για ορκωμοσία γιου της, Κωνσταντίνου: «Είμαι περήφανη…» [φωτο]
Τι έγραψε η Μαρέβα Μητσοτάκη για την ορκωμοσία του γιου της, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη; Η ανάρτηση της συζύγου του πρωθυπουργού για την ορκωμοσία του Κωνσταντίνου, που θα εκτίσει τη θητεία του στον στρατό «Περήφανη» για τον γιο της, ο οποίος παρουσιάστηκε στον στρατό για να εκτίσει τη θητεία του, δήλωσε μέσω ανάρτησή της στο instagram η […]
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συγκίνηση Μαρέβας Μητσοτάκη για ορκωμοσία γιου της, Κωνσταντίνου: «Είμαι περήφανη…» [φωτο].
Διαβάστε το στο fimes.grΗ Μαρέβα Μητσοτάκη "καμαρώνει" για την ορκωμοσία του γιου της
«Περήφανη» για τον γιο της, ο οποίος
παρουσιάστηκε στον στρατό για να εκτίσει
τη θητεία του, δήλωσε μέσω ανάρτησή της...
Διαβάστε το στο ekriti.grΜαρέβα Μητσοτάκη: «Συγχαρητήρια αγoρι μου! Είμαι μια υπερήφανη μαμά!»
Μαρέβα Μητσοτάκη: «Συγχαρητήρια αγoρι μου! Είμαι μια υπερήφανη μαμά!» Την υπερηφάνεια της για τον γιο της Κωνσταντίνο που υπηρετεί την πατρίδα, εξέφρασε η σύζυγος του Έλληνα πρωθυπουργού, Μαρέβα. Η Μαρέβα Μητσοτάκη, δήλωσε περήφανη που ο γιος της Κωνσταντίνος ορκίστηκε στην Αλεξανδρούπολη, όπου και παρουσιάστηκε για να εκτελέσει τη στρατιωτική του θητεία. «Συγχαρητήρια, αγόρι μου! Είμαι […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr