Οι λύσεις για το μέλλον από την Ενωτική Κίνηση

12:21 - 26/09/2020

Η Ενωτική Κίνηση για την Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΣΚΟΕ) – Ομάδα Αεροβόλου Ανοιχτού Πεδίου προτείνει λύσεις για το μέλλον των αγωνισμάτων,  την προβολή – ανάπτυξη του αθλήματος για την άμεση αντιμετώπιση των προκλήσεων στα επόμενα χρόνια. Το Field Target είναι ένα αγώνισμα σκοποβολής Αεροβόλου Ανοικτού Πεδίου με μεγάλη διάδοση σε όλο τον Κόσμο τα τελευταία […] The post Οι λύσεις για το μέλλον από την Ενωτική Κίνηση appeared first on SPORTSFEED.

Διαβάστε Περισσότερα στο sportsfeed.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

5 ασκήσεις για όλο το σώμα από την Μάντη Περσάκη

Άλλη μία εβδομάδα φθάνει στο τέλος. Ξέρεις ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να “κλείσει” σωστά; Μα, To άρθρο 5 ασκήσεις για όλο το σώμα από την Μάντη Περσάκη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Πλημμύρες και στο Αιτωλικό από την έντονη βροχόπτωση

AgrinioPress Πλημμύρες και στο Αιτωλικό από την έντονη βροχόπτωση Η νέα κακοκαιρία έφερε νέες δυνατές βροχοπτώσεις στην Αιτωλοακαρνανία. Προβλήματα κυρίως σημειώθηκαν από το ρέμα που “έσπασε” στη Στράτο ενώ ζημιές καταγράφηκαν σε πολλούς επαρχιακούς δρόμους. Σε Αγρίνιο και Ναύπακτο πλημμύρισαν ορισμένα σημεία δεχόμενα μεγάλο όγκο νερού. Παράλληλα, στο Αιτωλικό πλημμύρισαν ξανά κεντρικά σημεία με τους κατοίκους να διαμαρτύρονται έντονα για τα ακαθάριστα φρεάτια. Το … Πλημμύρες και στο Αιτωλικό από την έντονη βροχόπτωση AgrinioPress

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sportsfeed.gr

Θετικός στον κορονοϊό και ο Ρούμπλεφ

«Καλές γιορτές» με δυνατό προπονητικό καμπ από σήμερα στο Λουτράκι

Πέφτει από το Νο1 ο Τζόκοβιτς αν δεν αγωνιστεί στο αυστραλιανό όπεν

«Ζεσταίνεται» η Ευρώπη στον κλειστό

Ηλεκτρονικός υπολογιστής θα βγάζει τη βαθμολογία στην ενόργανη

AΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2021: Κολύμβηση