Λαρεντζάκης : «Να αποδείξω στον εαυτό μου ότι είμαι παίκτης για αυτό το επίπεδο» (vid)

13:45 - 26/09/2020

Όλα όσα είπε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο πλαίσιο της Media Day του Ολυμπιακού ενόψει της νέας Euroleague.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λαρεντζάκης στο Eurohoops: «Να αποδείξω, κυρίως σε μένα, ότι είμαι παίκτης γι αυτό το επίπεδο»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στο Eurohoops και τον Νίκο Βαρλά στο πλαίσιο της Media Day του Ολυμπιακού για την Ευρωλίγκα που ξεκινάει σε λιγότερο από μια εβδομάδα!

Διαβάστε το στο documentonews.gr

ΒΙΝΤΕΟ - Λαρεντζάκης: «Να αποδείξω στον εαυτό μου ότι είμαι παίκτης για αυτό το επίπεδο»

ΒΙΝΤΕΟ - Λαρεντζάκης: «Να αποδείξω στον εαυτό μου ότι είμαι παίκτης για αυτό το επίπεδο» 26/09/2020 Να αρπάξει κάθε ευκαιρία που θα του δοθεί θέλει ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο 27χρονος Έλληνας γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε στο «Eurohoops» στο πλαίσιο της Media Day των ερυθρόλευκων για τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του. Αναλυτικά όσα είπε: Είναι η μεταγραφή σου στον Ολυμπιακό η μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα σου; «Σίγουρα! Προσπάθησα και δούλεψα αρκετά για να φτάσω σε αυτό το επίπεδο. Θεωρώ πως το έκανα με σωστό τρόπο και βήμα – βήμα. Θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να αποδείξω σε εμένα κυρίως ότι είμαι παίκτης για αυτό το επίπεδο». Πόσο

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)