Κωνσταντίνα: Ο πατέρας μου αγνοείται από την εισβολή του «Αττίλα»

18:21 - 26/09/2020

Η Κωνσταντίνα εκφράζει την αγανάκτηση για τον πατέρα της, ο οποίος αγνοείται από την εισβολή των Τούρκων το 1974 στην Κύπρο.Η Κωνσταντίνα μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και αναφέρθηκε στον πατέρα της, ο οποίος είχε συλληφθεί από τους Τούρκους στην εισβολή του 1974, ενώ έως σήμερα θεωρείται αγνοούμενος. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά ότι «μεγάλη οικογένεια, πέντε παιδιά. Χάσαμε τον πατέρα μας στον πόλεμο του ’74, στην εισβολή. Ο πατέρας μου είναι από τους αγνοούμενους της Κύπρου. Είναι μια ανοιχτή πληγή αυτό. Θέλω να πω πολλά, τι να πω όμως; Πρέπει η κυβέρνηση της Κύπρου να κοιτάξει το θέμα των αγνοουμένων». «Ένας αγνοούμενος δεν μπορεί να είναι άφαντος. Δεν μπορεί να κηρυχθεί άφαντος κα

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά