Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Μάζεψα ό,τι κουράγιο είχα για να βγάλω εις πέρας το δελτίο»
19:21 - 26/09/2020
Στον Τηλεθεατή και στην Χριστίνα Αλεξίου παραχώρησε συνέντευξη η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, Αντριάνα Παρασκευοπούλου. Η ίδια […]
The post Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Μάζεψα ό,τι κουράγιο είχα για να βγάλω εις πέρας το δελτίο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Όταν έπεσε το σήμα τέλους και ξεκίνησα για την Πάτρα, κλονίστηκα»
Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, Αντριάνα Παρασκευοπούλου παραχώρησε συνέντευκη στον Τηλεθεατή και στην Χριστίνα Αλεξίου και μίλησε μεταξύ άλλων για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε αλλά και την πιο δύσκολη στιγμή που είχε ζήσει στον αέρα.
The post Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Όταν έπεσε το σήμα τέλους και ξεκίνησα για την Πάτρα, κλονίστηκα» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΑντριάνα Παρασκευοπούλου: «Μάζεψα ό,τι κουράγιο είχα για να βγάλω εις πέρας το δελτίο»
MEDIA
Για την πιο δύσκολη στιγμή που έχει ζήσει στον... άερα μίλησε -μεταξύ άλλων- η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, Αντριάνα Παρασκευοπούλου, στον «Τηλεθεατή».
Υπήρξε στιγμή που να ήρθατε σε δύσκολη θέση «στον αέρα» και πώς το αντιμετωπίσατε;
Η πιο δύσκολη στιγμή μου, ήταν όταν πέντε λεπτά προτού βγω «στον αέρα» χτύπησε το τηλέφωνό μου και μου είπαν πως ο γιος μου χτύπησε σοβαρά σε αγώνα μπάσκετ στην Πάτρα και μεταφερόταν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Μάζεψα ό,τι κουράγιο είχα για να βγάλω εις πέρας το δελτίο, γιατί πρόκειται για μια συλλογική δουλειά, στην οποία έχεις ευθύνη απέναντι σ’ όλους τους συναδέλφους που έχουν εργαστεί σκληρά για να βγει το αποτέλεσμα «στον αέρα
Διαβάστε το στο topontiki.gr