Μακρόν: Κάλεσε αιφνιδίως σήμερα τους προέδρους της Σερβίας και του Κοσόβου
15:40 - 12/11/2019
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν κάλεσε αιφνιδίως σήμερα τους προέδρους της Σερβίας και του Κοσόβου Αλεξάνταρ Βούτσιτς και Χάσιμ Θάτσι να συναντηθούν από κοινού μαζί του, μετέδωσε η σερβική δημόσια τηλεόραση RTS.
Οι πρόεδροι Βούτσιτς και Θάτσι βρίσκονται από προχθές στο Παρίσι, όπου παρέστησαν στις
Διαβάστε Περισσότερα στο madata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ε.Μακρόν: Κάλεσε αιφνιδίως τους προέδρους της Σερβίας και του Κοσόβου
Ο Εμανουέλ Μακρόν κάλεσε αιφνιδίως σήμερα τους προέδρους της Σερβίας και του Κοσόβου Αλεξάνταρ Βούτσιτς και Χάσιμ Θάτσι να συναντηθούν από κοινού μαζί του, μετέδωσε η σερβική δημόσια τηλεόραση RTS.
Οι πρόεδροι Βούτσιτς και Θάτσι βρίσκονται από προχθές στο Παρίσι, όπου παρέστησαν στις εκδηλώσεις για τον τερματισμό του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου.
Η RTS αναφέρει, επικαλούμενη σερβικές διπλωματικές πηγές, ότι ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς έλαβε την πρόσκληση από τον Εμανουέλ Μακρόν ενώ συμμετείχε στις εργασίες του δεύτερου φόρουμ για την ειρήνη που διεξάγεται στο Παρίσι και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την εκδήλωση για να μεταβεί στο προεδρικό μέγαρο.
Ο Εμανουέλ Μακρόν συναντήθηκε χθες βράδυ με τον Αλεξάνταρ Βούτσ
Διαβάστε το στο pronews.gr